Tuntevaa marraskuuta!

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Itsensä kehittäminen on kansainvälinen megatrendi. Se on hienoa, sillä näin yhä useampi saa lisää välineitä käsitellä tunteitaan ja kommunikoida omaa totuuttaan.

Samaan aikaan on tärkeää, ettei homma mene suorittamiseksi. Tunteet ja keho liittyvät yhteen. Niiden taso on hienoviritteinen, herkkä ja huomattavasti hitaampi kuin kärsimätön mieli.

Tässä kuussa puhunkin tunteiden suojista ja niiden tärkeydestä. Älä runtele itseäsi tuntemisen tai henkisen kehityksen verukkeella. Kunnioita suojiasi ja kaikkea sitä, mikä itsessäsi on ”epätoimivaa”. Kaikki sinussa on arvokasta ihan sellaisenaan.

Katso kuukauden video ja ota vastan kuukauden harjoitus, joka liittyy tunteisiin! 

Ja jos kaipaat tukea matkallesi, tervetuloa tunteita eheyttävään hoitoon luokseni Espooseen tai mukaan verkkokurssille, jonka materiaalit jäävät sinulle. Voit käydä kurssia omaan tahtiisi ja palata sen antiin myöhemminkin elämässä, jos tiukka paikka koittaa ja huomaat, että jotain on hyvä kerrata!

Tunteet, niiden ilmaisemisen tarve ja ihmisten kanssa kanssakäyminen ei lopu koskaan. Tunnetaidot ovat siis asia, jota tarvitset elämässäsi joka ikinen päivä.

Tässä kurssista lisää:

TUNNE TUNTEESI, TUNNE ELÄVÄSI -verkkokurssi (4 viikkoa) alkaa tiistaina 8. marraskuuta 2016.

Tunne tunteesi, tunne eläväsi -kurssi auttaa toimimaan omien tunteiden kanssa. Kaikilla ihmisillä on tunteet, koko tunteiden kirjo. Jotkut tunteet ovat helpompia hyväksyä kuin toiset – ja silti elämästä menee maku, jos tunteita tukahduttaa liikaa. Toisaalta elämästä menee toimivat ihmissuhteet, jos tunteita luukuttaa liikaa – tai paremminkin – jos niitä käsittelee tai kommunikoi epärakentavalla tavalla.

Tunne tunteesi, tunne eläväsi -kurssi antaa sinulle:

– Konkreettisen menetelmän, jonka avulla voit päästää tunteet helposti tietoisuuteesi ja tuntea ne rakentavalla tavalla.

– Opit käsittelemään useita eri tunteita ja ymmärtämään, minkä viisauden ne kätkevät sisäänsä.

– Löydät keinon ystävystyä tunteittesi kanssa ja ymmärtää omia tarpeitasi, omaa itseäsi paremmin. Näin voit valita elämässäsi asioita niin, että valintasi ovat omaksi parhaaksesi. Kukaan muu kuin sinä itse ei voi ottaa vastuuta juuri sinun tunteistasi.

– Saat käyttöösi kaavan, jonka avulla voit ratkoa konfliktitilanteita rakentavasti.

– Opit ilmaisemaan ja kommunikoimaan tunteita rakentavalla tavalla. Sinä voit paremmin, ihmissuhteesi voivat paremmin!

PALAUTTEITA AIEMMILTA KURSSEILTA:

”Mielenkiintoista oli se, kuinka herkästi tunteet sitten loppujen lopuksi tuli esiin, kun niille antoi tilaa. Aineisto ja materiaalit olivat hyviä, jaksoin käydä aineistot hyvin lävitse.”

Terhi R

”Olen rohkeampi, avoimempi, luottavaisempi, niin  ja varmaan onnellisempikin.” Anne Nissinen

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.