Tervetuloa uudelle kirjallisuussivustolle!

Olen päästä varpaisiin kirjanörtti.

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Niinpä sain vihdoinkin ilmeisimmistä ilmeisimmän idean: Perustin kirjallisuusblogin. Niin syntyi Kirjavallanlumous.fi. 

Tervetuloa lukemaan kirjoista ja elämäntyylistä, joka auttaa pitämään kirjat mukana elämässä!

Luon mielelläni sivustosta paikan, joka kokoaa yhteen kirjoista ja kirjoittamisesta kiinnostuneet. Oletko sinä vannoutunut kirjaihminen? Haluatko kirjoittaa kirjoista, lukemisen tuomista ajatuksistasi tai lukemista edistävästä lifestylesta rakkaudella? Ota minuun yhteyttä jenni@jenniarbelius.fi ja jutellaan lisää! 

Nimi Kirjavallanlumous tekee kunniaa lukemisen lumoukselle. Sille hetkelle, kun kirja imaisee mukaansa ja päästää sisään omaan maailmaansa, avaa aivan uusia näköaloja, tuo viisautta ja ymmärrystä ihmisyyteen.

Sivu käsittelee reissuja, pohdintoja ja oivalluksia, jotka ovat mahdollisia kirjojen avulla.  

Tuon esiin myös elämäntyyliä, joka auttaa pitämään yllä hyvää lukemisvirettä tai palauttamaan kirjallisuuden takaisin elämääsi. Tiedän itse, kuinka suorittaminen, kiire ja pelkkä ammatillinen lukeminen voi alkaa syövyttää omaa mieltä niin, ettei romaaneille tahdo enää löytyä aikaa. En tahdo elää niin, vaan haluan nauttia lukemisen lumosta.

Haluan auttaa myös sinua elämään hyvinvoivaa elämää, jota maustavat hyvät kirjat. Lukeminen vaatii hiljaisuutta ja tilaa. Erityisesti omaan mieleen. Siinä haluan auttaa sinua.

Kirjavallanlumouksen filosofiaan kuuluu, että kirjoihin ja ihmisiin tutustumisessa on paljon samaa. Oikeat kirjat tulevat vastaan oikeaan aikaan, aivan kuin oikeat ihmisetkin tulevat elämään juuri oikealla hetkellä.

Siksi sivustolla ei oteta paineita siitä, että uutuuskirjat luettaisiin pois alta mahdollisimman nopeasti. Eihän ihmisiinkään tutustuta sillä perusteella, että he ovat syntyneet tänä vuonna!

Sitä paitsi: suosin kirjastoja, joten uutuuskirjoihin käsiksi pääseminen voi viedä hieman aikaa. Ja hyvää kirjaahan odottaa mielellään.

Kirjavallanmouksessa annetaan siis elämän tuoda eteen juuri ne lukukokemukset, jotka palvelevat lukijaansa tässä hetkessä. Blogitekstien tarkoituksena on toimia ikään kuin ystävänäsi, joka on juuri lukenut kirjan. Tarkoituksena ei ole niinkään tarjota ammattimaista kirjallisuuskritiikkiä, vaan vilpitöntä puhetta elämästä, tunteista ja ajatuksista, joita lukukokemus herätti.

Huonoja kirjoja ei esitellä (eikä lueta loppuun), sillä maailma on täynnä hyviä kirjoja, eikä elämää kannata hukata suorittamiseen. 

Tervetuloa tutustumaan sivulle www.kirjavallanlumous.fi!

Let´s make reading great again!

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.