Tervetuloa täysikuumeditaatioihin!

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Kaikissa sivistyneissä kulttuureissa on vilkas henkinen elämä. Kulttuurista riippuen se voi näkyä uskonnollisen hengellisyyden muodossa tai henkisenä perinteenä, jota yhdistää halu kohti tasapainoa ja yhteyttä itsen ja kaiken olevan kanssa. Hyvinvointiin kuuluu tasapaino hengen ja ruumiin välillä ja siksi jokaisen on hyvä huolehtia paitsi fyysisestä, myös henkisestä ja emotionaalisesta jaksamisestaan.

Täysikuumeditaatio on hengen ruokaa, jonka avulla pidät yllä yhteyttä paitsi itseesi ja omaan sieluusi, myös luonnon rytmeihin. Erityisesti naiset ovat perinteisesti kokoontuneet monissa eri kulttuureissa täysikuuta juhlistaviin seremonioihin. Ne ovat yksi tapa kunnioittamaan luonnon pyhää syklisyyttä, joka elää myös jokaisen naisen kehossa.

Tervetuloa täysikuumeditaatioon perjantaina 20.5. klo 20 luokseni osoitteeseen Lönnrotinkatu 43 a B 52. Tapahtuman hinta on 30 euroa ja kesto noin tunnin, puolitoista. Paikalle mahtuu vain rajoitettu määrä ihmisiä, sitovat ilmoittautumiset jenni@jenniarbelius.fi. Kuulet tulevista täysikuumediaatioista parhaiten seuraamalla yritykseni Facebook-sivuja.  Tervetuloa!

– Jenni

Palautteita viime kerralta:

”Energiakeho tuntui todella puhtaalta ja hyvältä meditaation jälkeen. Yhteys omaan korkeampaan tietoisuuteen parani huomattavasti. Ihan huikeat energiat, olet todella korkealla värähtelevä auttaja ja opastaja.” Kati Karttunen

”Meditaation kulku oli hyvä ja energiat tosi voimakkaat. Rummutus ohjasi kivasti syvemmälle. Meditaation jälkeen suorastaan leijuin kun kävelin kaduilla. Ja itseasiassa törmäsin yhteen mukavalta vaikuttavaan tyyppiin tai se tuli puhumaan ihan extempore. Aisti kai hyvät ja avoimet vibat! Hihii!” Johanna R

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.