Taide

NÄYTTELYT:

  • KIRJAVALLANLUMOUS. Yksityisnäyttely. Hirvensalon kirjasto, 3.5.–31.5. Wäino Aaltosen koulutie 3, 20900 Turku

  • KEVÄT TOI VALON. Yhteisnäyttely. Galleria Fogga, 11.3. – 30.3.2017, Pohjoisranta 8 B, Helsinki.

TAIDEGALLERIA, TÖITÄ MYYNNISSÄ:

Kiinnostuitko? Ota yhteys: jenni @ jenniarbelius.fi.

Seuraa Instagramissa: jenniarbelius.fi

TILAA YKSILÖLLINEN SULKATAULU!

Teen myös tilauksesta sulkatauluja, joissa käytän suomalaisista metsistä löytämiäni linnunsulkia. Töitä valmistetaan hyvin rajallinen määrä. Jos sinulla on sulka, josta haluat että teen taulun, ota yhteyttä. Teen sulkataulun intuitiivisesti juuri sinulle niin, että taulun nimi toimii samalla sinulle viestinä. Taulu valmistetaan A3-kokoiselle laadukkaalle paperille yhtä akryyliväriä käyttäen ja luonnonsulka näkymättömästi liimattuna.

Katso sulkataulujen idea ja tarina videolta, joka on tehty Kemiönsaarella veda-taiteen kurssilla vuonna 2016.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä p. 044 080 8800 tai jenni @ jenniarbelius.fi ja kysy lisää!

SULKATAULUGALLERIA

TIENI KUVATAITEEN PARISSA

Aloin maalata vuonna 2004. Maalaaminen on ollut elämässäni yksi harvoista asioista, johon minulla ei ole liittynyt pätkääkään kunnianhimoa. Minä vain rakastin värejä ja niillä leikkimistä.

Jälkeenpäin olen suorastaan ihastellut sitä, että pystyin suhtautumaan niin epäkiinnostuneesti lopputulokseen, eli siihen onko taulu “hieno” tai “hyödyllinen”. Viihdyin reilut kymmenen vuotta maalien parissa ilman aikomustakaan näyttää töitäni kenellekään tai tehdä koskaan maalaamisesta millään tapaa tavoitteellista. Maalaaminen on ollut minulle aina puhdasta, vilpitöntä iloa ja leikkiä – ja on sitä edelleen.

Siirryin lähes heti abstraktiin tai ekspressionistiseen maalaamiseen. Huomasin, että onnistun luomaan taidetta vain ja ainoastaan antautumalla leikille ja intuition viemäksi. Heti jos yritän suunnitella tai kontrolloida lopputulosta, työstä tulee tunkkainen. Toisaalta kun maalaus on valmis, sen vain huomaa. Koen, että taide on aina hyvänlainen vahinko.

Motivaationi maalaamiseen lähtee aina sisäisestä impulssista. Maalaamisprosessini on hyvin intuitiivinen ja se on saanut paljon inspiraatiota 6 000 vuotta vanhaan intialaiseen vediseen perinteeseen pohjautuvasta veda-taiteen opinnoistani. Teen sulkatauluja tilauksesta. Abstraktia työtäkin voi pyytää, tosin se syntyy vain siinä tapauksessa, jos sattuu tapahtumaan hyvänlainen vahinko.

Haluatko sulkataulun kotiisi tai lahjaksi? Ota yhteys: p. 044 080 8800 tai jenni @ jenniarbelius.fi.

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.