Taide

TIENI KUVATAITEEN PARISSA

Aloin maalata vuonna 2004. Maalaaminen on ollut elämässäni yksi harvoista asioista, johon minulla ei ole liittynyt pätkääkään kunnianhimoa. Minä vain rakastin värejä ja niillä leikkimistä. Maalaaminen on ollut minulle aina puhdasta, vilpitöntä iloa ja leikkiä – ja on sitä edelleen.

Siirryin lähes heti abstraktiin tai ekspressionistiseen maalaamiseen. Huomasin, että onnistun luomaan taidetta vain ja ainoastaan antautumalla leikille ja intuition viemäksi. Heti jos yritän suunnitella tai kontrolloida lopputulosta, työstä tulee tunkkainen. Toisaalta kun maalaus on valmis, sen vain huomaa. Koen, että taide on aina hyvänlainen vahinko.

Motivaationi maalaamiseen lähtee aina sisäisestä impulssista. Maalaamisprosessini on hyvin intuitiivinen ja se on saanut paljon inspiraatiota tuhansia vuosia vanhaan intialaiseen vediseen perinteeseen pohjautuvista veda-taiteen opinnoistani. Kesällä 2019 valmistun itsekin vedic artin eli veda taiteen opettajaksi.

TAIDENÄYTTELYT:

  • KIRJAVALLANLUMOUS. Yksityisnäyttely. Hirvensalon kirjasto, 3.5.–31.5. Wäino Aaltosen koulutie 3, 20900 Turku

  • KEVÄT TOI VALON. Yhteisnäyttely. Galleria Fogga, 11.3. – 30.3.2017, Pohjoisranta 8 B, Helsinki.

TAIDEGALLERIA:

Seuraa Instagramissa: jenni.arbelius

SULKATAULUJEN TARINA

Teen sulkatauluja, joissa käytän suomalaisista metsistä löytämiäni linnunsulkia. Taulu valmistetaan A3-kokoiselle laadukkaalle paperille yhtä akryyliväriä käyttäen ja luonnonsulka näkymättömästi liimattuna. Teen sulkatauluja intuitiivisesti niin, että taulun nimi toimii samalla viestinä.

Katso sulkataulujen idea ja tarina videolta, joka on tehty Kemiönsaarella veda-taiteen kurssilla vuonna 2016.

SULKATAULUGALLERIA

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.