Taide

 

Tutustu abstraktiin kuvataiteeseen, laadukkaisiin printteihin ja persoonallisiin sulkatauluihin, jotka tuovat kotiisi minimalistisen ja boheemin tunnelman.

 

NÄYTTELYT VUONNA 2017:

  • KEVÄT TOI VALON. Yhteisnäyttely. Galleria Fogga, 11.3. – 30.3.2017, Pohjoisranta 8 B, Helsinki.

  • KIRJAVALLANLUMOUS. Yksityisnäyttely. Hirvensalon kirjasto, 3.5.–31.5. Wäino Aaltosen koulutie 3, 20900 Turku

TAIDEGALLERIA, TÖITÄ MYYNNISSÄ:

Haluatko ostaa taidetta? Ota yhteys: jenni @ jenniarbelius.fi.

Seuraa Instagramissa: jenniarbelius.fi

TILAA YKSILÖLLINEN SULKATAULU!

Teen myös tilauksesta sulkatauluja, joissa käytän suomalaisista metsistä löytämiäni linnunsulkia. Töitä valmistetaan hyvin rajallinen määrä. Jos sinulla on sulka, josta haluat että teen taulun, ota yhteyttä. Teen sulkataulun intuitiivisesti juuri sinulle niin, että taulun nimi toimii samalla sinulle viestinä. Taulu valmistetaan A3-kokoiselle laadukkaalle paperille yhtä akryyliväriä käyttäen ja luonnonsulka näkymättömästi liimattuna.

Katso sulkataulujen idea ja tarina videolta, joka on tehty Kemiönsaarella veda-taiteen kurssilla vuonna 2016.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä p. 044 080 8800 tai jenni@jenniarbelius.fi ja kysy lisää!

SULKATAULUGALLERIA

TIENI KUVATAITEEN PARISSA

Aloin maalata vuonna 2004. Maalaaminen on ollut elämässäni yksi harvoista asioista, johon minulla ei liittynyt vuosikausiin pätkääkään kunnianhimoa. Minä vain rakastin värejä ja niillä leikkimistä.

Jälkeenpäin olen suorastaan ihastellut sitä, että pystyin suhtautumaan niin epäkiinnostuneesti lopputulokseen, eli siihen onko taulu “hieno” tai “hyödyllinen”. Viihdyin reilut kymmenen vuotta maalien parissa ilman aikomustakaan näyttää töitäni kenellekään tai tehdä koskaan maalaamisesta millään tapaa tavoitteellista. Maalaaminen on ollut minulle aina puhdasta, vilpitöntä iloa ja leikkiä – ja on sitä edelleen.

Siirryin lähes heti abstraktiin maalaamiseen. Huomasin, että onnistun luomaan taidetta vain ja ainoastaan antautumalla leikille ja intuition viemäksi. Heti jos yritän suunnitella tai kontrolloida lopputulosta, työstä tulee tunkkainen. Toisaalta kun maalaus on valmis, sen vain huomaa. Koen, että taide on aina hyvänlainen vahinko.

Motivaationi maalaamiseen lähtee aina sisäisestä impulssista. Maalaamisprosessini on hyvin intuitiivinen ja se on saanut paljon inspiraatiota 6000 vuotta vanhaan intialaiseen vediseen perinteeseen pohjautuvasta veda-taiteen opinnoistani.

Voit ostaa vedokset muutamasta työstäni verkkokaupassa.

Haluatko sulkataulun kotiisi tai lahjaksi? Ota yhteys: p. 044 080 8800 tai jenni @ jenniarbelius.fi.

 

LAADUKKAAT PRINTIT ALKUPERÄISISTÄ TÖISTÄ

Serpentine-printtiä saa kolmessa eri koossa. Voit kehystää sen helposti itse.

Kolme eri kokoa! Parista alkuperäisestä abstraktista maalauksesta on saatavissa printtiversio. Voit siis kehystää työn helposti seinällesi. Tulosteet tehdään laadukkaalle mat fiber -paperille, jonka paksuhkossa pinnassa värit hehkuvat selkeinä.

Printtejä saa teoksista Prayer for Standing Rock (2016) ja Serpentine (2017).

Prayer For Standing Rock -työn jokaisesta myydystä printistä lahjoitetaan 10 dollaria alkuperäiskansoille Stand With Standing Rock -organisaation kautta. Varat menevät Standing Rock- alueen Siouxeille. Jos siis intiaanisielusi kaipaa kotiisi taidetta ja haluat auttaa Yhdysvaltain alkuperäiskansaa ja alueen luontoa, on tämä teos sinulle tehty.

Voit valita, haluatko taideprinttiin noin sentin levyiset valkoiset reunat vai et. Valkoinen reunus kasvattaa printin kokonaismitat kokoon sentillä joka

Jokaisesta myydystä Prayer For Standing Rock -printistä menee osa Standing Rockin alueen Siouxeille.

suuntaan.Työ toimitetaan sinulle suoraan painosta lähetin tuomana pahviputkessa, jossa juliste pysyy hyvänä eikä vaurioidu kuljetuksessa. Siksi postituskulut ovat hieman tavallista korkeammat (15 euroa). Valittavissasi on kolme eri kokoa.

Alkuperäiset maalaukset on tehty akryyliväreillä kanvaasille.

Käy hankkimassa omasi verkkokaupassa!

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.