Taide

KUVATAIDE, KIRJAT & OHJATUT MEDITAATIOT

Elämäntyylini kuuluu vahvasti elämäntaiteilijuus, sydämen taiteilijuus. Minulle se merkitsee sitä, että annan itseni luoda sitä, mitä milloinkin sisältäni näyttää kumpuavan. Joskus se on tauluja, joskus ohjattuja meditaatioita, joskus kirjoja.

Koen, että luomiseen kuuluu vahvasti myös tyhjyyden ja hiljaisuuden kanssa tutuksi tuleminen. Eli silloin, kun ei synny mitään, ei kuulu syntyäkään. Tällöin on aika kerätä voimia ja antaa uuden muodostua omien lakiensa mukaisesti.

VERKKOKAUPASTANI löydät itsellesi sopivat e-kirjat sekä digitaalisessa muodossa olevat ohjatut meditaatiot.

Ne ovat sinulle, kun haluat löytää syvemmän yhteyden itseesi. Vahvistuneen yhteyden kautta saat myös vahvan jalansijan tielläsi omannäköisessä, juuri sinulle luonnollisessa elämässä ja itseilmaisussa.

Lupaan kuljettaa sinua taiteeni parissa tavalla, joka avaa sinulle uusia näköaloja omaan sisimpääsi ja aukaisee sitä kautta uusia ovia myös ihmissuhteissasi ja luovuudessasi. Työni parissa saat mielenrauhaa sekä vahvistat kykyäsi aitoon ja toimivaan itseilmaisuun.

E-kirjani Yhteydessä – Elä sielukasta arkea” auttaa sinua syventämään yhteyttäsi omaan itseesi. “Omaäänisen kirjoittamisen opas” auttaa sinua löytämään oman äänesi sekä oman tapasi ilmaista itseäsi kirjoittamalla. 

MEDITAATIOIDEN AIHEINA ovat muun muassa sydänyhteys, eheä feminiinisyys, terve maskuliinisuus, kokonaisvaltainen runsaus, kiitollisuus & ilo sekä anteeksianto & irtipäästäminen.

NETTIKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ.

NÄYTTELYT:

  • KIRJAVALLANLUMOUS. Yksityisnäyttely. Hirvensalon kirjasto, 3.5.–31.5. Wäino Aaltosen koulutie 3, 20900 Turku

  • KEVÄT TOI VALON. Yhteisnäyttely. Galleria Fogga, 11.3. – 30.3.2017, Pohjoisranta 8 B, Helsinki.

TAIDEGALLERIA:

Seuraa Instagramissa: jenniarbelius.fi

SULKATAULUJEN TARINA

Teen sulkatauluja, joissa käytän suomalaisista metsistä löytämiäni linnunsulkia. Taulu valmistetaan A3-kokoiselle laadukkaalle paperille yhtä akryyliväriä käyttäen ja luonnonsulka näkymättömästi liimattuna. Teen sulkatauluja intuitiivisesti juuri niin, että taulun nimi toimii samalla viestinä.

Katso sulkataulujen idea ja tarina videolta, joka on tehty Kemiönsaarella veda-taiteen kurssilla vuonna 2016.

SULKATAULUGALLERIA

TIENI KUVATAITEEN PARISSA

Aloin maalata vuonna 2004. Maalaaminen on ollut elämässäni yksi harvoista asioista, johon minulla ei ole liittynyt pätkääkään kunnianhimoa. Minä vain rakastin värejä ja niillä leikkimistä. Maalaaminen on ollut minulle aina puhdasta, vilpitöntä iloa ja leikkiä – ja on sitä edelleen.

Siirryin lähes heti abstraktiin tai ekspressionistiseen maalaamiseen. Huomasin, että onnistun luomaan taidetta vain ja ainoastaan antautumalla leikille ja intuition viemäksi. Heti jos yritän suunnitella tai kontrolloida lopputulosta, työstä tulee tunkkainen. Toisaalta kun maalaus on valmis, sen vain huomaa. Koen, että taide on aina hyvänlainen vahinko.

Motivaationi maalaamiseen lähtee aina sisäisestä impulssista. Maalaamisprosessini on hyvin intuitiivinen ja se on saanut paljon inspiraatiota 6 000 vuotta vanhaan intialaiseen vediseen perinteeseen pohjautuvasta veda-taiteen opinnoistani. 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.