Sitoutuminen antaa vapauden

Aloitatko sitä sun tätä, mutta asioiden loppuun saattaminen jää? Sitoutuminen voi kuulostaa korvaasi ahdistavalta, tylsältä ja rajoittavalta. Paradoksaalista kyllä, sitoutuminen voi olla vapauttavaa.

Ota itsesi vakavasti. Jos todella haluat saavuttaa jotain, sinun on varattava riittävästi aikaa ja energiaa ja toimintaa sen toteuttamiseen. Mieti mistä jahkailusi johtuu? Kuten kaikki tiedämme, sille mitä pidämme tärkeänä, löytyy aina aikaa. Mitä jos alkaisit arvostaa omaa haavettasi tai projektiasi enemmän? Mitä jos asettaisit sen prioriteettilistasi kärkipäähän. Miten se muuttaisi ajankäyttöäsi?  

Jatka systemaattisesti. Se, mikä erottaa ammattilaisen ja harrastelijan toisistaan on toistokertojen määrä. On hyvä, että aloittaa tekemisen, mutta vain systemaattinen tekeminen, toistaminen ja jatkaminen vie toimintaa eteenpäin. Mieti jo aloittaessasi aikataulusi uusiksi niin, että toiminnan johdonmukaiseen ja jatkuvaan toistamiseen on varattu tarpeellinen määrä aikaa kalenterissasi. Älä luovuta kesken, älä vaikka et saisi minkäänlaista tukea tai reaktiota muilta. Jos itse tiedät ja tunnet, että se mitä teet on tärkeää, jatka sen tekemistä!

Vapaus. Miten sitoutuminen voi olla vapautta? Siten, että teet jotain omasta vapaasta tahdostasi. Kyseessä on sinun elämäsi, sinun ajankäyttösi ja sinun tavoitteesi. Se että sitoudut tekemään tavoitteesi eteen töitä, ei ole sinulta pois vaan antaa sinulle koko ajan. Sitoutuminen tekemiseen vie koko ajan lähemmäs sitä, mitä olet itse halunnut ja mikä tärkeintä, kuljettaa omaa unelmaasi mukanasi koko ajan. Eikö se, että teemme asioita, joita olemme itse valinneet tehdä, oikeastaan juuri ole oman unelmamme elämistä?
***
Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvoinnista ja kommunikaatiosta joka tiistai.

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.