Omaäänisen kirjoittamisen opas

Onko mielessäsi jo pitkään pyörinyt, että haluaisit kirjoittaa kirjan, perustaa blogin tai alkaa kirjoittaa pöytälaatikkoon omia tekstejä? Vai haluaisitko vain ilmaista itseäsi aidosti ja todella sanoa ääneen sen, mitä tarkoitat?

Ehkä olet suunnitellut, että voisit alkaa tutkia itseäsi kirjoittamalla, selvittää tunteitasi ja ajatuksiasi. Se on järkevä suunnitelma, sillä päiväkirjan kirjoittaminen ja omien ajatusten ilmaiseminen paperille lisää tutkitusti onnellisuutta.

Ehkä sinusta on jo pitkään tuntunut siltä, että kaikki tämä olisi periaatteessa mahdollista, mutta et vain koskaan saa sitä aikaiseksi tai tartu toimeen. Et oikein tiedä, mistä aloittaa ja miten jatkaa toteutukseen asti.

SIELUKKAAN KIRJOITTAMISEN OPAS ON E-KIRJA, joka auttaa sinua kirjoittamaan kirjan, aloittamaan blogin tai toteuttamaan haaveesi kirjoittaa jossakin muodossa – ei haittaa, vaikka aihe ei olisi vielä täysin selkeä.

Sielukkaan kirjoittamisen opas auttaa sinua kohti omaäänisyyttä kirjoittajana. Se auttaa kristallisoimaan aiheen, josta juuri sinä voit kirjoittaa sekä aloittamaan, jatkamaan ja saattamaan kirjoitusprojektisi loppuun. Se toimii myös sielukkaan ja luovan elämän elämäntaito-oppaana.

Voit lukea e-kirjan tietokoneelta, pädiltä tai kännykältä. Kun haluat löytää oman tapasi ilmaista itseäsi kirjoittamalla missä tahansa muodossa, tämä kirja tukee sinua selkeyttämään ideasi ja tuomaan sen sinulle luontevalla tavalla konkretiaan.

LUKIJOIDEN KOKEMUKSIA KIRJASTA:

”Oiva kirjoitusopas ja samalla elämäntapaopas. Sai minut ajattelemaan kirjoittamista pitkästä aikaa, lähinnä terapiana. Kirjoitustyyli puhuttelee, se ei ole liian imelää, konstikasta tai ylenpalttista.” Sirpa V

“Vaikka kirja opastaa luovan kirjoittamisen prosessissa, se on samalla opas sielukkaaseen elämään. Kirjan oppeja on helppo soveltaa monille elämän osa-alueille. Siitä saa hyviä käytännön ideoita oman luovuuden valjastamiseen – toteutuu se sitten taiteen, kirjoittamisen tai minkä tahansa luovuuden muodon kautta.” Ulla P

PS. BONUKSENA SAAT MYÖS: Kirjan mukana saat kuunneltavaksesi sekä Luovuutta avaavan ohjatun meditaation digitaalisessa muodossa (arvo 26 euroa) että Omaäänisyyttä avaavan ohjatun meditaation digitaalisessa muodossa (arvo 28,50 euroa). Pelkkien bonusten arvo yhteensä on 54,50 euroa ja koko paketin arvo on 78,50 euroa. Pääsyn kaikkiin bonuksiin löydät kirjan bonus-sivulta. Hinta 24 euroa sisältää digituotteen alv:n 24 %.

Hinta: 24 euroa. 

Verkkokaupasta tästä.

 

VERKKOPUOTIIN PÄÄSET TÄSTÄ. 

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.