Shoppaa nettikaupassa

Haluatko löytää syvemmän yhteyden sisimpääsi? Saada mieleesi rauhan, vapauttaa luovuutesi ja löytää omaäänisen tavan ilmaista itseäsi?
VERKKOKAUPASTA löydät sekä sinulle sopivat kirjat että digitaalisessa muodossa olevat ohjatut meditaatiot. Molemmat auttavat sinua avautumaan sille viisaudelle ja kauneudelle, joka jo olet.

Kirjat ja meditaatiot ovat tukenasi, kun kun haluat löytää aiempaa paremman yhteyden itseesi. Vahvistuneen yhteyden kautta saat myös vahvan jalansijan tielläsi omannäköisessä, juuri sinulle luonnollisessa arjessa, elämässä ja itseilmaisussa.

Lupaan kuljettaa sinua tavalla, joka avaa sinulle uusia näköaloja omaan sisimpääsi ja aukaisee sitä kautta uusia ovia myös ihmissuhteissasi ja luovuudessasi. Työni parissa löydät jälleen mieleesi rauhan sekä vahvistat kykyäsi autenttiseen ja toimivaan itseilmaisuun.

E-kirjani “Yhteydessä – Elä sielukasta arkea” auttaa sinua syventämään yhteyttäsi omaan itseesi. “Omaäänisen kirjoittamisen opas” auttaa sinua löytämään oman äänesi sekä oman tapasi ilmaista itseäsi kirjoittamalla. 

Meditaatioiden aiheina on muun muassa sydänyhteys, eheä feminiinisyys, terve maskuliinisuus, kokonaisvaltainen runsaus, kiitollisuus ja ilo sekä anteeksianto ja irtipäästäminen.

Klikkaa kuvaa ja astut hyvää tekevään nettikauppaan.

NETTIKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ.

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.