Miten päivittäinen meditointi muutti minua?

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Haluatko tietää aamurutiinini? Ehkä et, mutta kerron silti! 🙂

Teen joka aamu kunnon maadoitus- ja meditointirituaalin. Maadoituksesta puhun joskus lisää, se on niin iso ja tärkeä aihe, ettei se mahdu tähän. Nyt puhun meditoinnista.

Kysyn meditaatiossa joka päivä ohjausta rakkaudesta ja valosta sille, mitä minun on hyvä tehdä. Elämäni on sen jälkeen rauhoittunut tosi paljon.

Ennen meditoinnin löytämistä vietin paljon aikaa päässäni. Suunnittelin ja järkeilin asioita, näin ne niin isoina ja laajoina kokonaisuuksina, että ryhtyminen tuntui vaikealta. Uuvuin jo pelkästä ajattelusta, aivoni kävivät ylikierroksilla. Tein asioita pääni ohjauksessa, en sielun ohjauksessa.

Ei mikään ihme, että kuukahtelin vähän väliä, sillä olin ajanut päälähtöisellä elämäntyylilläni kehoni väsymystilaan, josta ei ihan nopeasti selviä. Ihminen kun voi vaan painaa ja painaa eteenpäin ilman, että hän edes huomaa olevansa pohjimmiltaan aika väsynyt. Ja kun lopulta huomaa, väsymys alkaa olla jo sitä luokkaa, että sitä nukkuu pois aika pitkään.

Jos tunnistat itsesi, saat nyt kultaisen vinkin: Aloita meditointi. Ja toisen kaupan päälle: Tee se nyt.

Luo sillä päähäsi ja elämääsi tyhjää tilaa. Vahvista yhteyttä korkeampaan minääsi, sieluusi, universaaliin rakkauteen ja valoon. Ja pyydä ohjausta päiviisi sieltä.

Mieli on hyvä renki, mutta huono isäntä. Mieltä voi käyttää siinä kohtaa, kun on saanut sielultaan ohjeet, mitä tehdä. Järki kertoo kyllä, miten se tehdään.

Itselläni marssijärjestys on nykyään tällainen ja tämän johtajavaihdoksen myötä koko elämä muuttui levolliseksi ja luotettavaksi paikaksi, jossa kaikki tarpeellinen tulee tehdyksi.

Miten se tehdään?

Nöyrry. Mikä tulee tielle aina, kun on tarkoitus tehdä jotain, mikä ravitsee sielua? Ego. Oma egoni sanoi, että olen jo valmis. Ja liian kiireinen. Ja etten tarvitse meditointia, kun olen jo muutenkin niin linjoilla. Joopa joo. Kokemus ja käytäntö sanoi ihan toista. Onneksi yhtenä päivänä vain aloitin, enkä kuunnellut egoani pidempään kuin sen neljä vuotta, jonka suunnittelin päivittäisen meditoinnin aloittamista! 🙂 

Ota selvää. Selvitä, miten se tehdään. On kyse uudesta elämäntavasta, rutiinista, asiasta, joka tehdään joka päivä. Kyse ei ole rakettitieteestä vaan toiminnasta, joka vie sinulta 10–20 minuuttia joka päivä.

Tee valinta. Päätä, että tänään on se päivä, jolloin aloitat. Toimi sen mukaan. Nyt.

180x260Meditaatio-opas

PS. Miten meditoidaan -e-kirja on nyt myynnissä ja se on super-edullinen. Se sisältää myös opetusvideon, jolla kerron miten meditoidaan ja miten luot itsellesi uuden, hyvää tekevän rutiinin arkeesi. Löydät kirjan täältä, suosittelen lämpimästi!

Kaupassa on myös 15 ohjattua meditaatiota eri aiheilla, eli jos haluat aloittaa tai laajentaa harrastustasi niillä, voit hyvin tehdä niin.

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.