Mitä mentoroinnissa tapahtuu?

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Intuitiivisista palveluista on vaikea kertoa. ”Mitä siellä tehdään” on yleinen kysymys, mutta kun kaikkien kanssa tehdään sitä, mikä juuri häntä palvelee, ei vastaaminen ole helppoa. Kerron nyt muutamia juttuja, joista olen itse innostunut, koska yleensä se vastaa aikalailla sitä, mitä myös asiakkaani käyvät läpi.

Keskusteleva mentorointi. Yhteen aikaan minulla oli pääosin kirjallisesti tapahtuvaa palvelua, intuitiivisia konsultointeja ja etähoitoja. Se on edelleen kivaa, silti tällä hetkellä saan todella paljon itsekin siitä, että tapaan ihmisiä kasvotusten. Isoja juttuja voi tulla pintaan melko kepeänkin keskustelun kautta.

Huumori. Minulla on aika realistinen ja lämmin suhtautuminen ihmisyyteen. Se näkyy usein niin, että sessioissani saatetaan mennä todella syvälle ja sitten nauraa hervottomasti päälle.

Miesten kanssa työskentely. Alun perin suuntasin palveluni tiukasti vain naisille. Nyttemmin olen huomannut, kuinka paljon miehet hyötyvät ja kaipaavat läsnäolevaa keskustelua. Sellaiset teemat kuin herkkyys, aitous, kohtaaminen, tunteet, tunteminen ja tunteiden ilmaisu, oma voima ja ylipäätään mieheys ja se, mitä kaikkea se voi olla, tuntuu olevan hyvin yleisiä teemoja, joita todella moni pohtii ja käy läpi tällä hetkellä. Moni mies ei tunnista itseään siitä machomallista, jota heille on ehkä tarjottu roolimalliksi. He edustavat uutta mieheyttä, hakevat uutta asentoa maskuliini-feminiinitasapainossaan ja etsivät uutta tapaa olla mies. Ja niinhän se menee, että jos vanha tapa olla ei toimi, jokaisen on luotava itse uusi. Jos voin olla jotenkin mukana kokonaisvaltaisen ihmisyyden elämisessä ja toteuttamisessa, I´m honoured to do so. (Jos muuten kolahti, niin verkkokaupassani on miehille suunnattu ohjattu meditaatio tähän asiaan, kannattaa katsoa!)

Varjotyöskentely. Yksi oma erityisosaamiseni laji on kyky nostaa pintaan ja paljastaa egoa. Minun on helppo paikallistaa se, missä kohtaa ihminen on egonsa vanki, vanhojen toimintamallien ja kielteisten uskomusten jumittama. Olen myös tutustunut omaan egooni hyvin mittavissa määrin, eikä juuri mikään järkytä minua. Ego on vain inhimillisistä syistä johtuvaa rakkaudettomuutta, joka on mahdollista korvata rakkaudella. Tämä tehdään näkemällä se, nostamalla se tietoisuuteen sekä antamalla sille rakkautta ja rajoja.

Potentiaalit. Toinen kokonaisuus, joka on itselleni mentorina helppo nähdä, ovat toisen ihmisen kyvyt, lahjat, intohimot, potentiaalit ja ammatilliset mahdollisuudet. Olen itsekin ollut tilanteessa, jossa minulla ei ole ollut kerta kaikkiaan mitään käsitystä siitä, kuka olen, mitä haluan tehdä, mitä osaan, millaisia todelliset kykyni ovat ja mihin niitä voisi käyttää. Rakastan olla mukana prosessissa, jossa ihminen nousee omille siivilleen, löytää kauan sitten kuopatut lahjansa tai aloittaa harrastuksia, joissa sielu lepää.  Alkaa nähdä itseään entistä kyvykkäämmässä ja innostuneemmassa valossa. Tällöin ihminen alkaa omistaa omia valopuoliaan ja nousta täyteen mittaansa. Se on kaunista ja mahtavaa. Mielestäni jokaisen ihmisen oikeus ja ehkä jopa velvollisuus on panna lahjansa laulamaan ja kukoistaa juuri sellaisena ihmisenä, kuin hän on.

– Jenni

Keskustelevaan mentorointiin voit varata ajan jenni@jenniarbelius.fi.

Hinnat:

Puhelimessa: 30 min 60 e / 45 min 75 e

Livenä: 60 min 80 e / 90 min 100 e. Tervetuloa!

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.