Minä Olen -messuille ohoi!

IMG_9187

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Kehoon, mieleen ja henkeen keskittyvät Minä Olen -messut ovat nyt viikonloppuna Finlandia-talossa. Tule moikkaamaan mua paikalle 202!

Olen kohtaamassa sinua la–su molempina päivinä aamusta iltaan. Paitsi tietysti silloin, kun olen Ulla Suokon konserteissa. Siinä on muuten huikea nainen ja sound healer, kannattaa tutustua!

Ja jos et pääse messuille niin tutustu uudistuneeseen lehteen. Tämän vuoden ajan voit lukea kirjoituksiani Minä Olen -lehdestä seuraavasta numerosta alkaen. Numeron teemana on puhdistuminen ja itse ajattelin kirjoittaa sukupuoleen liittyvien kielteisten uskomusten, tunnekokemusten, energioitten ja käsitysten puhdistamisesta. Sisäinen hullu professorini pääsee siis ääneen ja puhumaan yhdestä lempiaiheistaan! 🙂

Messuilla nähdään!

– Jenni

Minä Olen -messut 6.–7.2. Finladia-talo, Helsinki. Ovet auki la klo 10–18, su klo 10–17. Ohjelma ja lisätiedot: http://minaolenmessut.fi/

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.