Kevään ja kesän kurssit!

Mysteerikoulu2

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Haluatko syventää sielupolkuasi, ilmaista itseäsi omaäänisesti tai aloittaa mysteerikoulun valokuvaten? Kevään ja kesän kurssitarjontakatsaus tulee tässä!

*Sielukas arki – miten kuuntelet intuitiotasi ja tuot sielukkuuden arkeesi. Verkkokurssi, neljä viikkoa, alkaa maanantaina 2.5. Hinta 34,50 e. Lue lisää alla olevasta linkistä.

Tule mukaan Sielukas arki -kurssille täällä!

*Löydä oma äänesi. Verkkokurssi, 4 viikkoa. Alkaa tiistaina 7.6. Auttaa vapauttamaan omaa itseilmaisua kirjoittajana, sopii myös muusikoille ja sinulle, joka kaipaat “vapautusta” luovan itseilmaisun tulppiin. Hinta 34,50 e. Lue lisää alla olevasta linkistä.

Tule mukaan Löydä oma äänesi -kurssille täällä!

MysterySchool1* Mysteerikoulu valokuvaten. Heinä–syyskuu. Kesto 3 kuukautta. Mysteerikoulu on aina matka sekä itseen että kohti muuta maailmaa. Käyt kolmen kuukauden aikana valokuvaten keskustelua maailmankaikkeuden kanssa. Annat sen opettaa sinua ja sallit taiteen tapahtua kauttasi. Kurssi on saanut inspiraatiota mm. muinaisista shamanistisistä perinteistä ja veda-taiteesta. Saat lähes viikoittain uudet tehtävät verkossa (yhteensä 11 tehtävää). Eniten saat kurssista irti kun jaat omat tehtäväsi muiden kurssilaisten kanssa. Huom! Sinun ei tarvitse olla ammattikuvaaja tai omistaa kallista kameraa. Itse otan kuvia kännykällä ja hyvin toimii. Sinäkin voit tehdä niin. Tämän kurssin voit maksaa myös kuukausierissä 150 e / kk. Ota yhteys minuun jenni@jenniarbelius.fi jos haluat maksaa erissä, kiitos!  Sinulla on oltava Facebook-tili voidaksesi osallistua kurssille.

Tule mukaan Mysteerikouluun täällä!

Ilmoittaudu jo alustavasti mukaan jenni@jenniarbelius.fi. Tulossa mahtava kesä!

— Jenni

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.