Keskustelut puhelimitse ja kasvokkain

Vapauttavat keskustelut

Jokainen kaipaa sitä, että tulee todella kuulluksi. Saa puhua mielensä päältä ristiriidan ajatukset pois ilman, että niihin tartutaan totena tai yritetään ratkoa. Jokaiseen ongelmaan on ratkaisu. Hyväksynnän mielentilassa voit puhua ristiriidat pois. Näin löydät myös niiden alla olevan rauhan ja sitä myötä myös luonnolliset ratkaisut, kun todella on niiden aika. Mielesi rauha ja hyväksyntä saavat alkaa laajeta, kasvaa ja levitä kaikille elämänalueille. Voit ottaa yhteyttä, kun haluat purkaa mieltäsi ja palauttaa mieleesi rauhan. Keskustelussa sinä avaat, minä kuuntelen ja autan katsomaan uudella tavalla.

1 h / 90 e.

1,5 h / 135 e.

Kasvotusten voit tulla keskusteluihin kotiini: Louhenpolku 4 as. 13 Turku. Keskustelut onnistuvat myös puhelimitse, varaa silloin aika puhelinkeskusteluun.

Aikoja on varattavissa ma–pe klo 9–17. Satunnaisesti myös lauantaisin.

Ajanvaraus:

1) Kerro joko tekstarilla tai sähköpostilla, milloin haluaisit varata ajan (mitkä viikonpäivät ja ajat sopivat sinulle). Kerro, haluatko varata ajan puhelinkeskusteluun, vai tulla keskusteluun kasvokkain. Palaan sinulle ja kerron sopivan ajan. jenni@jenniarbelius.fi / 044 080 8800.

2) Maksa varaamasi puhelinkeskusteluaika sen pituuden mukaan (60 min / 90 min) verkkokaupassa, johon pääset TÄSTÄ LINKISTÄ: VERKKOKAUPPA.

Kasvokkaiset keskustelut voit maksaa paikan päällä, myös kortti käy.

3) Ilmoitus maksusta tulee minulle heti sähköpostiin. Sinun sähköpostiisi tulee sinun kuittisi.

4) Jos varasit soittoajan, soita sovittuna aikana minulle numeroon 044 080 8800. Kasvokkaisissa keskusteluissa osoite on: Louhenpolku 4 as 13 Turku. Tervetuloa!

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

 

TUTUSTU MYÖS: MATKA TODELLISEEN ITSEEN

Saatavilla myös Vuoden mittainen matka Itseen, joka koostuu sekä henkilökohtaisista keskusteluista että viikonloppuryhmiin osallistumisesta. Lisätietoja täällä: Vuoden matka todelliseen Itseen.

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Saat tietoa uusista mahdollisuuksista kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

En jaa tietojasi ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

 

Kuva: Tuomas Sinkkonen / Studio 1851.

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.