Keskustelut puhelimitse ja kasvotusten

Vapauttavat keskustelut

Voit tulla keskusteluun, kun haluat apua. Apua niin, että voit palauttaa mieleesi rauhan ristiriidan ajatusten sijasta. Ristiriidat voivat koskea mitä tahansa elämänaluetta, ihmissuhdetta tai ilmetä missä muodossa tahansa. Olennaista on, että saat purkaa kaikki ristiriidan ajatukset, tunteet ja olotilat pois puhumalla ne mielesi päältä pois painamasta. Kuunnelluksi tuleminen hyväksynnän ilmapiirissä auttaa palauttamaan mieleen rauhan. Näin myös sisäinen viisautesi saa äänensä kuuluviin ja pystyt toimimaan elämässäsi jälleen viisautesi ohjaamana. Ideana on, että saat keskusteluissa uutta näkökulmaa, löydät armollisuutta ja hyväksyntää itseäsi kohtaan, saat vahvistusta todellisen itsesi voimalle, varmuudelle ja viisaudelle sekä kuulet itse itsesi yhä selkeämmin ja selkeämmin omien pelkojesi, ristiriitaisten ajatustesi ja kivuliaitten kokemustesi sumuverhojen takaa.

1 h / 90 e.

1,5 h / 135 e.

Keskustelut toimivat hyvin puhelimitse, varaa vain aika puhelinkeskusteluun. Kasvotusten voit tulla keskusteluihin osoitteeseen Louhenpolku 4 as. 13 Turku.

Ajanvaraus: p. 044 080 8800 / jenni@jenniarbelius.fi

 

 

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

 

 

TUTUSTU MYÖS: MATKA TODELLISEEN ITSEEN

Saatavilla myös Vuoden mittainen matka Itseen, joka koostuu sekä henkilökohtaisista keskusteluista että viikonloppuryhmiin osallistumisesta. Lisätietoja täällä: Vuoden matka todelliseen Itseen.

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Saat tietoa uusista mahdollisuuksista kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

En jaa tietojasi ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

 

Kuva: Tuomas Sinkkonen / Studio 1851.

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.