Kesän kirjoituskurssit

Tule Eheyttävän kirjoittamisen verkkokurssille!

Haluatko kohota kirjoittajana aivan uudelle tietoisuuden ja toiminnan tasolle? Purkaa tunteitasi, saada yhteys itseesi ja toteuttaa uinuvat kirjoitusprojektisi? 

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa ja eheyttää stressiä.

Tule Jenni Arbeliuksen Eheyttävän kirjoittamisen verkkokurssille. Kuukauden mittainen matka auttaa sinua linjaamaan itsesi Rakkauden kanssa niin, että voit antautua Rakkauden käytettäväksi luomisessa ja kirjoittamisessa.

Voit olla missä vaiheessa tahansa: haaveilla kirjoittamisesta, haluta käsitellä tunteitasi kirjoittamalla, saada suuntaviivat kirjallesi/blogillesi/muulle kirjoittamisprojektillesi tai käyttää kurssia tukenasi niin, että saat potkua luovan kirjoittamisen projektisi aloittamiseen, jatkamiseen tai loppuun saattamiseen.

Kursseja on kesän aikana kolme, alkaen 26.6. & 13.7. & 14.8. Kurssimateriaalit jäävät sinulle ja voit kulkea matkaa omaan tahtiisi.

Ilmoittaudu: jenni@jenniarbelius.fi Lisätietoja: www.jenniarbelius.fi/eheyttava-kirjoittaminen

tai osta kurssi tästä ja laita meiliä, milloin haluat aloittaa.

Voit myös maksaa kurssin kahdessa erässä (38,50 euroa per erä). Osta kurssin ensimmäinen osa tästä, lähetän kuukauden päästä toisen erän maksettavaksi laskulla. Laita oston jälkeen meiliä, että milloin haluat kurssin aloittaa.

”Kiitos todella voimauttavasta ja rakkaudellisesta kurssista! Tuntuu, että kirjoitusvirtaus pääsi ihan uudelle tasolle kurssin aikana. Olen niin valmis päästämään irti kaikesta rajoitteista ja avautumaan täysin rakkauden ja korkeimman valon kanavaksi. Kurssin paras opetus oli armollisuus itseä kohtaan.” Maria K

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.