Kesäkursseille ilmoittautuminen käynnissä!

Mysteerikoulu8

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Kesän kurssien ilmoittautuminen on nyt käynnissä! LÖYDÄT KESÄN KURSSIT JA ILMOITTAUTUMISEN TÄÄLTÄ. Lisätietoja: jenni@jenniarbelius.fi

Verkkokursseille voit osallistua mistä tahansa. Ne kulkevat helposti mukanasi myös lomalla. Sopii sinulle, joka kaipaat uutta inspiraatiota, syvyyttä ja kauneutta kirjoittamiseen, valokuvaamiseen ja elämään! Henkilökohtaiset tapaamiset livenä Helsingissä ja/tai verkossa erillisellä maksulla.

Löydä oma äänesi -kurssi alkaa tiistaina 7.6. ja kestää neljä viikkoa.Kurssi sopii sinulle, joka haluat availla luovuuttasi ja sydäntäsi sekä löytää kirjoittamiseesi uutta inspiraatiota. Hinta 34,50 e. TULE MUKAAN TÄÄLLÄ!

Mysteerikoulu valokuvaten alkaa 1.7. ja kestää kolme kuukautta. Mysteerikoulu on aina matka sekä itseen että kohti muuta maailmaa. Käyt kolmen kuukauden aikana valokuvaten keskustelua maailmankaikkeuden kanssa ja sallit taiteen tapahtua kauttasi. Kurssi on saanut inspiraatiota mm. muinaisista shamanistisistä perinteistä ja veda-taiteesta. Eniten saat kurssista irti, kun jaat omat tehtäväsi muiden kurssilaisten kanssa. Hinta: 450 e tai 150 e / kk. SIIRRÄ OSTOSKORIIN TÄÄLLÄ! Jos haluat maksaa erissä (150 e / kk), laita meiliä jenni@jenniarbelius.fi!

Feminiini-maskuliinienergian verkkokurssit, ryhmät naisille ja miehille. Alkaa 4.7.
Hinta: 60 e/kk. Kesto 3 kk. varaa paikkasi jenni@jenniarbelius.fi. Ryhmät toteutuvat, mikäli niihin osallistuu vähintään 6 henkilöä.

Lisätiedot ja varaukset:KESÄKURSSIT / jenni@jenniarbelius.fi

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.