Jenni Arbelius

PALVELUKSESSASI

Minusta merkityksellisin asia elämässä on yhteys omaan sisimpään. Sieltä ammennan kaiken, mitä elämässäni teen. Ihmisyyden ydin on myös sinussa se osa, jota pyrin työlläni puhuttelemaan.

Olen freelancer-journalisti ja hyvinvoinnin ammattilainen. Kirjoitan ja kuuntelen, kirjoitan ja kuuntelen. Toimittajana minua työllistää tällä hetkellä eniten Minä Olen -lehti ja sen toimituspäällikköys.

Ensimmäiset healing-opintoni aloitin samoihin aikoihin kuin aloittelin toimittajana, eli viitisentoista vuotta sitten. Nykyään toimin mielenrauhan ohjaajana ja palvelen puhelimitse keskustellen.

Ajattelen, että meissä kaikissa on kaksi minää. Pieni minä ja iso Minä. Ne molemmat ohjaavat ja opastavat meitä kaikkia kaiken aikaa, yhtä aikaa. Mitä selkeämmin kuulet Minääsi isolla kirjaimella kirjoitettana, sitä enemmän löydät elämääsi rauhaa, selkeyttä, luottamusta ja varmuutta, aivan kaikilla elämän osa-alueilla. Silloin sinun ei tarvitse myöskään kieltää itsessäsi yhtään mitään, vaan tulla hyväksi ystäväksi itsesi kanssa. Juuri siihen palveluni tähtäävät.

Olemme yhtä aikaa sekä perillä ajattomuudessa että matkalla siellä. Henkilökohtainen sisäinen matka ei ole asia, jota tarvitsee millään muotoa suorittaa. Se on vain lahjojen antamista itseltä itselle, pala palalta, ikuisessa nyt-hetkessä.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Hyvinvointikentällä olen käynyt vuosien varrella monenlaista koulutusta, mutta todellisuudessa kuuntelutyöni taustalla oleva kyvykkyyteni ohjata ja auttaa muita mielenrauhaan liittyy vain ja ainoastaan henkilökohtaisesti käytyyn vapautumisen matkaani, jota teen itse itselleni, itseäni varten. Siinä määrin, missä olen siinä itse onnistunut, voin auttaa myös muita. Koko koulutushistoriani ja työkokemukseni näet LinkedInistä.

Tervetuloa palveluitteni pariin!

Lämmöllä,

Jenni Arbelius

 

PS. Säköpostilistalaisena kuulet tulevista ryhmistä, tapahtumista ja kaikesta muustakin ajankohtaisesta. En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

SOMESSA:

Instagram: jenni.arbelius
Facebook: jenniarbelius.fi

YouTube: Jenni Arbelius
LinkedIn: Jenni Arbelius

 

 

 

MEDIASSA:

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Viva-lehti 12/2014: Viva

 

HYVINVOINTIPALVELUISTA SANOTTUA:

Asiakkaiden kokemuksia voit lukea täältä.

 

 

 

 

 

 

JOURNALISMI & JUTTUJA LUETTAVAKSI:

Lue kirjoittamiani juttuja täältä.

 

 

 

 

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä noin kerran kuussa. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.