Jenni Arbelius

Koen, että laajasti ajatellen tehtäväni on kommunikoida eheyttävien sekä hyvinvointia ja tietoisuutta lisäävien asioiden puolesta. Vain kohtaamispinta ja menetelmä vaihtelevat.

Ammatiltani olen toimittaja eli viestien välittäjä sekä asioiden, ideoiden ja ihmisten yhteensaattaja. Toinen vahva juonne elämässäni liittyy healingiin ja kolmas taiteesta nauttimiseen.

Hyvinvoinnin ja healingin parissa kohtaan ihmisiä kehon ja tunteen yhteyteen perustuvan Rosen-menetelmän parissa.

Verkkokursseillani autan tunteisiin, hyvinvointiin, henkiseen tietoisuuteen ja luovaan kirjoittamiseen liittyvissä aiheissa.

Taustaani kuuluu kirjoittavana toimittaja työskentely viidentoista vuoden ajan (mm. Yle, Turun Sanomat, Gloria, Helsingin Sanomat, Fit-lehti, Minä Olen -lehti). Vapautta rakastavana ihmisenä olen työskennellyt pääosin freelancerina. Tällä hetkellä olen henkisyyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erikoislehden Minä Olen -lehden toimituspäällikkö. Jos haluat tilata lehden, voit tehdä sen tarjoushintaan tästä.

Lisäksi kirjoitan kirjallisuudesta blogia osoitteessa www.kirjavallanlumous.fi ja maalaan ekspressionistista/abstraktia kuvataidetta, johon voit tutustua lisää täällä: www.jenniarbelius.fi/taide.

Tekemiseni ydin on kulkea mukana matkassa, kun haluat lisätä elämääsi hyvinvointia, tietoisuutta ja eheyttä.

Koulutus: filosofian maisteri. Rosen-terapeutti (harjoittelujaksolla, mikä tarkoittaa sitä, että valmiiden opintojen jälkeen suoritetaan vielä 350 hoidon harjoitusjakso ennen terapeutin tutkinnon virallistumista). Kuvataiteeni taustalla vaikuttavat 6 000 vuotta vanhaan intialaiseen vediseen perinteeseen perustuvat veda-taiteen opinnot. Tarkemmat yksityiskohdat kaikesta koulutuksesta ja työkokemuksesta löydät LinkedInistä.

Ota yhteyttä:

p. 044 080 8800

jenni @ jenniarbelius.fi
Facebook: jenniarbelius.fi
Instagram: jenni.arbelius

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä noin kerran kuussa ja silloin jaan aina kanssasi eheyttävän meditaation/inspiroivan videon tai kutsun sinut kiinnostavaan tapahtumaan. Rekisteriseloste.

Joten tule mukaan listalle!
Se on ilmaista. Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.