Jenni Arbelius

PALVELUKSESSASI

Minusta merkityksellisin asia elämässä on yhteys omaan sisimpään. Sieltä ammennan kaiken, mitä elämässäni teen. Ihmisyyden ydin on myös sinussa se osa, jota pyrin työlläni puhuttelemaan.

Olen freelancer-journalisti ja hyvinvoinnin ammattilainen. Työpäivistäni iso osa kuluu kirjoittaen. Olen myös henkisyyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän erikoislehden Minä Olen -lehden toimituspäällikkö.

Lisäksi tykkään luoda kaikenlaista, kuten e-kirjoja, ohjattuja meditaatioita ja abstraktia kuvataidetta. Niihin voit tutustua täällä.

Vaikka journalismi vie työajastani leijonanosan, pidän kiinni siitä, että minulla on rauhaa ja tilaa kohdata ihmisiä myös henkilökohtaisesti. Pidän yksityisvastaanottoa ja otan asiakkaita vastaan Kuuntelevan kohtaamisen (tapahtuu puhelimitse) sekä Kuuntelevan kosketuksen (kehoterapia Rosen-menetelmä) parissa.

Työskentelen ihmisten kanssa, joille itsensä kohtaaminen on tärkeää. Meillä on paljon yhteistä, jos olet sitä mieltä, että silloin kun sinulla on rauha omissa nahoissasi, myös arki, ihmissuhteet, työ ja vapaa-aika toimivat paremmin.

Hyvä yhteys omaan sisimpään täyttää elämän kokonaisvaltaisesti tyydyttävällä merkityksellisyyden tunteella, mielenrauhalla ja antaa selkeyttä, luottamusta ja varmuutta elämän kaikilla osa-alueilla. Silloin ei tarvitse kieltää itsessään mitään, vaan tulla hyväksi ystäväksi itsensä kanssa. Juuri siihen palveluni tähtäävät. Palveluni löydät täällä.

Tutustu myös nettikauppaani, josta löydät eheyttävät e-kirjat ja inspiroivat ohjatut meditaatiot, kaikki digitaalisessa muodossa!

Lämmöllä,

Jenni Arbelius

 

SOMESSA:

jenni @ jenniarbelius.fi
Facebook: jenniarbelius.fi
Instagram: jenni.arbelius
YouTube: Jenni Arbelius
LinkedIn: Jenni Arbelius

MEDIASSA:

 

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Asiakkaiden kokemuksia voit lukea täältä.

 

 

 

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä noin kerran kuussa. Rekisteriseloste.

Joten tule mukaan listalle!
Se on ilmaista. Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.