Jenni Arbelius

PALVELUKSESSASI

Minusta merkityksellisin asia elämässä on yhteys omaan sisimpään. Sieltä ammennan kaiken, mitä elämässäni teen. Ihmisyyden ydin on myös sinussa se osa, jota pyrin työlläni puhuttelemaan.

Olen freelancer-journalisti ja hyvinvoinnin ammattilainen. Teen toimituspäällikön töitä henkisyyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvässä erikoislehdessä Minä Olen -lehdessä. Koulutukseltani olen filosofian maisteri.

Olen pitänyt pitkään kiinni siitä, että minulla on rauhaa ja tilaa kohdata ihmisiä myös henkilökohtaisesti hyvinvointipalvelujen merkeissä. Erilaiset healing-opinnot aloitin samoihin aikoihin kuin aloittelin toimittajana, eli viitisentoista vuotta sitten. Nykyään toimin mielenrauhan ohjaajana ja palvelen puhelimitse keskustellen. 

Maalaan myös kuvataidetta ja valmistun kesällä vedic art -opettajaksi. Jos liityt sähköpostilistalle, kuulet tulevista ryhmistä.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

Oma kokemukseni on, että hyvä yhteys omaan sisimpään täyttää elämän kokonaisvaltaisesti tyydyttävällä merkityksellisyyden tunteella ja mielenrauhalla. Hyvä yhteys itseen antaa selkeyttä, luottamusta ja varmuutta elämän kaikilla osa-alueilla. Silloin ei tarvitse kieltää itsessään mitään, vaan tulla hyväksi ystäväksi itsensä kanssa. Juuri siihen palveluni tähtäävät.

Tervetuloa palveluitteni pariin!

Lämmöllä,

Jenni Arbelius

 

SOMESSA:

Instagram: jenni.arbelius
Facebook: jenniarbelius.fi

YouTube: Jenni Arbelius
LinkedIn: Jenni Arbelius

 

 

 

MEDIASSA:

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Viva-lehti 12/2014: Viva

 

HYVINVOINTIPALVELUISTA SANOTTUA:

Asiakkaiden kokemuksia voit lukea täältä.

 

 

 

 

 

 

JOURNALISMI & JUTTUJA LUETTAVAKSI:

Lue kirjoittamiani juttuja täältä.

 

 

 

 

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä noin kerran kuussa. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.