Jenni Arbelius

PALVELUKSESSASI

Minusta merkityksellisin asia elämässä on yhteys omaan sisimpään. Sieltä ammennan kaiken, mitä elämässäni teen. Ihmisyyden ydin on myös sinussa se osa, jota pyrin työlläni puhuttelemaan.

Olen freelancer-journalisti ja hyvinvoinnin ammattilainen. Työpäivistäni iso osa kuluu kirjoittaen. Olen myös henkisyyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän erikoislehden Minä Olen -lehden toimituspäällikkö.

Pidän kiinni siitä, että minulla on rauhaa ja tilaa kohdata ihmisiä henkilökohtaisesti myös hyvinvointipalvelujen merkeissä.

Oma kokemukseni on, että hyvä yhteys omaan sisimpään täyttää elämän kokonaisvaltaisesti tyydyttävällä merkityksellisyyden tunteella, mielenrauhalla ja antaa selkeyttä, luottamusta ja varmuutta elämän kaikilla osa-alueilla. Silloin ei tarvitse kieltää itsessään mitään, vaan tulla hyväksi ystäväksi itsensä kanssa. Juuri siihen palveluni tähtäävät. Palveluni löydät täällä.

 

Lämmöllä,

Jenni Arbelius

 

SOMESSA:

jenni @ jenniarbelius.fi
Facebook: jenniarbelius.fi
Instagram: jenni.arbelius
YouTube: Jenni Arbelius
LinkedIn: Jenni Arbelius

MEDIASSA:

 

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Asiakkaiden kokemuksia voit lukea täältä.

 

 

 

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä noin kerran kuussa. Rekisteriseloste.

Joten tule mukaan listalle!
Se on ilmaista. Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.