Jenni Arbelius

Koen, että laajasti ajatellen tehtäväni on kommunikoida eheyttävien sekä hyvinvointia ja tietoisuutta lisäävien asioiden puolesta. Vain kohtaamispinta ja menetelmä vaihtelevat. Kohtaan ihmisiä Kuuntelevan kohtaamisen ja Rosen-menetelmän merkeissä. Verkkokursseilla autan tunteisiin, hyvinvointiin, henkiseen tietoisuuteen ja luovaan kirjoittamiseen liittyvissä aiheissa. Löydät verkkokaupastani kaikenlaista inspiroivaa aina e-kirjoista ohjattuihin meditaatioihin ja verkkokursseihin. Verkkokauppaan pääset tästä.

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.

Lisäksi kirjoitan kirjallisuudesta blogia osoitteessa www.kirjavallanlumous.fi ja maalaan ekspressionistista/abstraktia kuvataidetta, johon voit tutustua lisää täällä: www.jenniarbelius.fi/taide.

Taustaltani olen toimittaja (mm. Yle, Turun Sanomat, Gloria, Helsingin Sanomat). Olen myös henkisyyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erikoislehden Minä Olen -lehden toimituspäällikkö.

Tekemiseni ydin on kulkea mukana matkassa, kun haluat lisätä elämääsi hyvinvointia, tietoisuutta ja eheyttä.

Koulutus: filosofian maisteri. Rosen-terapeutti (harjoittelujaksolla, mikä tarkoittaa sitä, että valmiiden opintojen jälkeen suoritetaan vielä 350 hoidon harjoitusjakso ennen terapeutin tutkintoa) ja energiahoitaja. Kuvataiteeni taustalla vaikuttavat 6 000 vuotta vanhaan intialaiseen vediseen perinteeseen perustuvat veda-taiteen opinnot. Tarkemmat yksityiskohdat kaikesta koulutuksesta ja työkokemuksesta löydät LinkedInistä.

Ota yhteyttä:

p. 044 080 8800

jenni @ jenniarbelius.fi
I
nstagram: jenni.arbelius
Facebook: jenniarbelius.fi

MEDIASSA:

Sielun Peili joulukuu 2014 sielun_peili

Helsingin Sanomat: Introvertti, verkostoidu – Elämä – Helsingin Sanomat 21.8.2014

Viva-lehti 12/2014: Viva

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä noin kerran kuussa ja silloin jaan aina kanssasi eheyttävän meditaation/inspiroivan videon tai kutsun sinut kiinnostavaan tapahtumaan. Rekisteriseloste.

Joten tule mukaan listalle!
Se on ilmaista. Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.