Jenni Arbelius

Kuva: Reetta Linnea

Koen, että laajasti ajatellen tehtäväni on kommunikoida eheyttävien sekä hyvinvointia ja tietoisuutta lisäävien asioiden puolesta. Vain kohtaamispinta ja menetelmä vaihtelevat. Kohtaan ihmisiä Kuuntelevan kohtaamisen ja Rosen-menetelmän merkeissä. Verkkokursseilla autan tunteisiin, hyvinvointiin, henkiseen tietoisuuteen ja luovaan kirjoittamiseen liittyvissä aiheissa. Löydät verkkokaupastani kaikenlaista inspiroivaa aina e-kirjoista ohjattuihin meditaatioihin ja taideprintteihin. Verkkokauppaan pääset tästä.

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.

Lisäksi kirjoitan kirjallisuudesta blogia osoitteessa www.kirjavallanlumous.fi ja maalaan abstraktia kuvataidetta, johon voit tutustua lisää täällä: www.jenniarbelius.fi/taide.

Taustaltani olen toimittaja (mm. Yle, Turun Sanomat, Gloria, Helsingin Sanomat). Olen myös henkisyyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erikoislehden Minä Olen -lehden toimituspäällikkö.

Tekemiseni ydin on kulkea mukana matkassa, kun haluat lisätä elämääsi hyvinvointia, tietoisuutta ja eheyttä.

Koulutus: filosofian maisteri. Rosen-terapeutti (harjoittelujaksolla, mikä tarkoittaa sitä, että valmiiden opintojen jälkeen suoritetaan vielä 350 hoidon harjoitusjakso ennen terapeutin tutkintoa). Katrina Bergin parantajakoulusta valmistunut energiahoitaja. Kuvataiteeni taustalla vaikuttavat 6 000 vuotta vanhaan intialaiseen vediseen perinteeseen perustuvat veda-taiteen opinnot. Tarkemmat yksityiskohdat kaikesta koulutuksesta ja työkokemuksesta löydät LinkedInistä.

Ota yhteyttä:

p. 044 080 8800

jenni @ jenniarbelius.fi
I
nstagram: jenniarbelius.fi
F
acebook: jenniarbelius.fi

MEDIASSA:

Sielun Peili joulukuu 2014 sielun_peili

Helsingin Sanomat: Introvertti, verkostoidu – Elämä – Helsingin Sanomat 21.8.2014

Viva-lehti 12/2014: Viva

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä noin kerran kuussa ja silloin jaan aina kanssasi eheyttävän meditaation/inspiroivan videon tai kutsun sinut kiinnostavaan tapahtumaan. Rekisteriseloste.

Joten tule mukaan listalle!
Se on ilmaista. Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.