Jenni Arbelius

Koen, että laajasti ajatellen tehtäväni on kommunikoida eheyttävien sekä hyvinvointia ja tietoisuutta lisäävien asioiden puolesta. Vain kohtaamispinta ja menetelmä vaihtelevat.

Yhdeltä ammatiltani olen toimittaja eli viestien välittäjä sekä asioiden & ihmisten yhteen saattaja. Toinen yhtä vahva juonne elämässäni liittyy healingiin ja kolmas taiteesta nauttimiseen.

Hyvinvoinnin ja healingin parissa kohtaan ihmisiä muun muassa Kuuntelevan kohtaamisen, kehon ja tunteen yhteyteen perustuvan Rosen-menetelmän sekä energiahoitojen merkeissä.

Verkkokursseillani autan tunteisiin, hyvinvointiin, henkiseen tietoisuuteen ja luovaan kirjoittamiseen liittyvissä aiheissa.

Taustaani kuuluu kirjoittavana toimittaja työskentely viidentoista vuoden ajan (mm. Yle, Turun Sanomat, Gloria, Helsingin Sanomat, Fit-lehti, Minä Olen -lehti). Vapautta rakastavana ihmisenä olen työskennellyt pääosin freelancerina. Tällä hetkellä olen henkisyyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erikoislehden Minä Olen -lehden toimituspäällikkö. Jos haluat tilata lehden, voit tehdä sen tarjoushintaan tästä.

Healing-polun aloitin opintojen tasolla vuonna 2005, kun kävin elämäni ensimmäisen energiahoitokurssini. Sen jälkeen matka on syventynyt pala palalta ja se toki jatkaa syvenemistään koko loppuelämäni ajan. Olen katsellut ja harjoittanut erilaisia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin menetelmiä laajasti – niin itselleni kuin asiakkailleni – ja vaikka toiset menetelmät ovat olleet itselleni rakkaampia, toimivampia ja tärkeämpiä kuin toiset, tyyliini ei kuulu jämähtää mihinkään tiettyyn menetelmään tai opinkappaleeseen ainoana totuutena vaan luoda kaikesta oppimastani alati elossa oleva, kussakin nyt-hetkessä toimiva yhdistelmä tai kokonaisuus.

Lisäksi kirjoitan kirjallisuudesta blogia osoitteessa www.kirjavallanlumous.fi ja maalaan ekspressionistista/abstraktia kuvataidetta, johon voit tutustua lisää täällä: www.jenniarbelius.fi/taide.

Tekemiseni ydin on kulkea mukana matkassa, kun haluat lisätä elämääsi hyvinvointia, tietoisuutta ja eheyttä.

Koulutus: filosofian maisteri. Rosen-terapeutti (harjoittelujaksolla, mikä tarkoittaa sitä, että valmiiden opintojen jälkeen suoritetaan vielä 350 hoidon harjoitusjakso ennen terapeutin tutkinnon virallistumista) ja monelta eri kantilta energia-asioita tutkinut energiahoitaja. Kuvataiteeni taustalla vaikuttavat 6 000 vuotta vanhaan intialaiseen vediseen perinteeseen perustuvat veda-taiteen opinnot. Tarkemmat yksityiskohdat kaikesta koulutuksesta ja työkokemuksesta löydät LinkedInistä.

Ota yhteyttä:

p. 044 080 8800

jenni @ jenniarbelius.fi
I
nstagram: jenni.arbelius
Facebook: jenniarbelius.fi

MEDIASSA:

Sielun Peili joulukuu 2014 sielun_peili

Helsingin Sanomat: Introvertti, verkostoidu – Elämä – Helsingin Sanomat 21.8.2014

Viva-lehti 12/2014: Viva

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä noin kerran kuussa ja silloin jaan aina kanssasi eheyttävän meditaation/inspiroivan videon tai kutsun sinut kiinnostavaan tapahtumaan. Rekisteriseloste.

Joten tule mukaan listalle!
Se on ilmaista. Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.