IOK-illat ja Mielenrauhan meditaatiot Pure Movessa Turussa

Ihmeiden oppikurssiin perustuvat illat alkaen 8.2. joka toinen lauantai Pure MOVESSA Turussa. Mielenrauhan meditaatiot joka perjantai klo 17–18 Pure MOVEssa alkaen 6.3. Varaa näihin tapahtumiin paikkasi Pure MOVEn ajanvarausjärjestelmän kautta osoitteessa www.puremove.fi

IOK-illat eli Ihmeiden oppikurssi-illat

Tervetuloa Ihmeiden oppikurssi -iltoihin. Luvassa on läsnäoloa itselle, uusia oivalluksia, jakamista, kuulluksi tulemista ja kuuntelemista lempeän hyväksyvässä ilmapiirissä. Mielenrauhan ohjaaja Jenni Arbeliuksen ohjaamassa illassa kuulet intuitiivisesti valikoituja tekstejä Ihmeiden oppikurssista ja voit halutessasi jakaa ajatuksia, joita ilta sinussa nostattaa. Ihmeiden oppikurssin tekstiä ja harjoituksia voi käyttää moottoritienä mielenrauhaan. Ne auttavat erottamaan hyvältä ja pahalta tuntuvan mielensisällön keskenään, jotta omassa arjessa voisi valita helpommin mieleensä rauhan.

Varustaudu niin, että sinulla on hyvä ja rento olla. Mukavat vaatteet, joogamatto, villasukat ja vesipullo on hyvä ottaa mukaan.

Ihmeiden oppikurssista voit lukea lisää täältä, mukana linkki myös aihetta käsittelevään Kaksin katsottu -podcastiin: http://www.jenniarbelius.fi/ihmeiden-oppikurssi/

Kevään 2020 Ihmeiden oppikurssi -illat pidetään joogastudio Pure MOVEssa (Eerikinkatu 7, Turku / Pikkusali) joka toinen lauantai: 8.2., 22.2., 7.3., 21.3., 4.4.,18.4., 2.5. ja 16.5. klo 18-20.

Varaa paikkasi tapahtumaan Pure MOVEN nettisivuilla ajanvarausjärjestelmän kautta: www.puremove.fi

Oviraha 10 euroa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Mielenrauhan meditaatiot joka perjantai klo 17–18 Pure Movessa

Laskeudu viikonloppuun itseäsi kuunnellen mielenrauhan ohjaaja Jenni Arbeliuksen ohjaamassa meditaatiossa. Tyhjennä tunnin ajan mieltäsi ristiriidan ajatuksista ja anna itsellesi aikaa löytää sisäinen tyyneytesi ja varmuutesi. Ohjatun meditaation aikana voit joko istua mukavassa asennossa matolla tai vaikkapa maata koko tunnin ajan. Tarkoitus on, että löydät sekä tunnin mittaisen rentoutumishetken iltaasi että arkeesi keinoja, joiden avulla voit palauttaa mieleesi rauhan.

Päivämäärät: 6.3., 13.3., 20.3., (huom. 27.3. ei ole meditaatiota Pure Movessa, mutta minun luonani on. Lue lisää: Kuukausittainen ryhmämeditaatio), 3.4., (meditaatiota ei ole pe 10.4.), 17.4., 24.4., (meditaatiota ei ole 1.5.), 8.5. & 15.5.

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.