Hyvinvointipalvelut

KUUNTELUA KEHOLLE JA MIELELLE

  • Kuunteleva kohtaaminen
  • Kuunteleva kosketus
  • Rosen-menetelmän hoito
  • Valon vahvistus
  • Viisasten hetki

Yhteys: jenni@jenniarbelius.fi tai 044 080 8800.

KUUNTELEVA KOHTAAMINEN

Tule todeksi itsellesi

Ihmisellä on sisäsyntyinen tarve tulla kuulluksi, nähdyksi ja kohdatuksi oikein. ”Oikein” tarkoittaa myötätunnon, rakkauden, hyväksynnän, arvostuksen, anteeksiannon, vilpittömyyden ja armon kautta.

Kaikissa asioissa on olemassa kulma, jossa olet itsesi puolella ilman, että olet ketään tai mitään vastaan. Tämä on se paikka, jossa haluat seistä kaikissa asioissa. Sen paikan nimi on Rakkaus, Totuus, Armo, Vapaus, Lempeys, Jumala, tai mitä sanaa itse haluatkaan siitä käyttää.

Kuunteleva kohtaaminen perustuu Ihmeiden oppikurssin periaatteisiin, mutta sinun ei tarvitse olla perehtynyt koko kirjaan. Samaan aikaan sinun on mahdollista lähteä tekemään työtä kirjan kanssa itseksesi ja/tai käyttää minua kanssakulkijana pidemmällä vuoden mittaisella matkalla.

Käytä tätä sessiota joko yksittäin tai pitkällä tähtäimellä purkamaan menneiden kokemusten painolastiasi ja vahvistamaan todellista minääsi, joka ei tunne muuta tapaa olla kuin sen, joka tuntuu rauhana sydämessä, mielessä ja kehossa.

Yksittäiset sessiot:

Puhelimitse. Voit käyttää yksittäistä sessiota jonkin tietyn yksittäisen teeman käsittelyyn.

Hinnat:

99 e / tunnin sessio (60 minuuttia) Verkkokaupasta tästä.

149 e / puolentoista tunnin sessio (90 minuuttia) Verkkokaupasta tästä.

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800.

Vuoden kanssakulkijuus:

Vuoden yhteisestä matkasta maksat vakiosumman kuukaudessa ja saat sillä reilun määrän kuuntelutunteja koko vuodeksi. Voit käyttää ne valitsemissasi osissa vuoden aikana niin, että välillä voit käyttää palvelua tiheästi ja välillä pitää taukoa, henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. Maksu maksetaan vakiosummana kuukausittain. Sen aikana suosittelen vahvasti ottamaan Ihmeiden Oppikurssin osaksi matkaa, eli tekemään sen päivittäiset harjoitukset ja lukemaan kirjan läpi vuoden aikana. (Lue Ihmeiden Oppikurssista lisää täällä.) Näin saat maksimihyödyn vuoden matkasta. Samalla opit menetelmän, ajattelu- ja toimintatavan, jolla voit puhdistaa mieltäsi tarpeen vaatiessa milloin tahansa ja löytää avaimet mielenrauhaan. Ilo, rauha ja onnellisuus ovat todellinen perustasi, on kyse vain siitä, että opit palaamaan tähän tilaan arjessa, valitsemaan sen uudelleen ja uudelleen. Omasta kokemuksestani voin kertoa, että yksin ei kuitenkaan pääse kuin tiettyyn pisteeseen asti. Yhdessä olemme enemmän. Toimin mielelläni kanssakulkijanasi ja todistajana vapautumisellesi ja laajenemisellesi.

 

 

KUUNTELEVA KOSKETUS

Yhdistelmä kehoterapiaa ja energiahoitoa

Tämä sessio on yhdistelmä erilaisia hoitomuotoja, joita olen elämässäni harjoittanut. Sessio yhdistelee energiahoitoa ja kehoterapiaa. Hoito on jokaiselle asiakkaalle ja jokaisella kerralla erilainen, sillä materiaalin hoitoon tuot sinä. Materiaalia ovat ne mielen, kehon ja tunteen jännitykset tai ristiriidat, joihin kaipaat rauhaa, rentoutta, valoa ja vapautta. Joskus kohdataan tunnelukkoja ja kehon lihasjännityksiä, toisinaan operoidaan hengen tai mielen tasolla. Usein kaikkea yhdellä kertaa.

Vaikka kokemus hoidosta on aina erilainen, varmaa on, että se tuo kehollesi ja mielellesi lisää rentoutta, rauhaa ja sitä kautta vapautta, aitoutta ja totuudellisuutta omaan arkeesi.

Hinta: 75 euroa. Maksu pankkikortilla paikan päällä tai verkkokaupasta tästä.

Vastaanotto: Lönnrotinkatu 43a B 52 Helsinki

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800.

 

ROSEN-METODIN HOITO

Tunne aidot tunteesi ja rentouta kehoasi

Terveen mielen luonnollinen tila on rauha. Terveen kehon luonnollinen tila on rentous. Kun ajatuksesi muuttuvat, kehosi muuttuu. Sama menee myös toiseen suuntaan. Löydät tiesi sisimpääsi myös kehosi kautta, kun tulet tietoiseksi todellisista tunteistasi ja tunnet ne läpi. Joskus tuntematta jääneet tunteet täytyy tuntea jälkikäteen. Se auttaa rentouttamaan koko kehoa ja mieltä ja tuo aivan uudenlaista vapautta elämään. Tämä on Rosen-menetelmän kauneus ja viisaus.

Lue lisää Rosen-hoidon vaikutuksista täällä.

Harjoitushoito: 55 euroa. Maksu paikan päällä pankkikortilla. Hoidon voit myös ostaa verkkokaupasta täällä: Rosen-hoito.

Vastaanotto: Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800.

VALON VAHVISTUS

Buustaa energiaasi ja vahvista omaa voimaasi

Tämä energiahoito puhdistaa ja vahvistaa energiakenttääsi. Se auttaa sinua päästämään irti menneisyyden painolasteista monilla tasoilla ja vahvistaa omaa valoasi. Voit kohdata vaikeitakin juttuja tai vain nauttia lisääntyneestä energiasta, selkeydestä ja omavoimaisuudesta.

Hinta: 125 euroa. Maksu pankkikortilla paikan päällä tai verkkokaupasta tästä. Kysy myös puhelimitse & kaukohoitona tapahtuvaa hoitoa, jos et ole helsinkiläinen.

Vastaanotto: Lönnrotinkatu 43a B 52 Helsinki

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800.

 

VIISASTEN HETKI

Kun tarvitset selkeyttä yhteen asiaan

Siinä missä Kuunteleva kohtaaminen on parhaimmillaan pitkäaikaisena kumppaninasi elämässäsi kohdassa, jossa todella haluat alkaa antaa pois menneisyyden painolasteja ja vahvistaa aitoutta, voimaa, selkeyttä, rauhaa ja rakkautta itsessäsi, Viisasten hetki on suunnattu  avuksi täsmäongelmaan. Voit tuoda sessioon yksittäisen asian, johon et tunnu löytävän rauhaa mielessäsi. Vastaus on jo sinussa. Joskus vain tarvitset ulkopuolisen peilin, joka auttaa sinua löytämään sen sisältäsi.

Kesto: 30 minuuttia. Tapahtuu puhelimitse, varaa aika sessioon.

Hinta: 50 euroa. Verkkokaupasta tästä. (Voit maksaa session jälkeen tai sovittuasi ajan, miten haluat. Sovitaan asiasta samalla kun varaat ajan.) 

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800.

 

 

 

 

Lue asiakaspalautteita

 

 

 

 

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

 

Ota yhtettä tai kysy lisää lomakkeella:

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.