Hyvinvointipalvelut

KUUNTELUA KEHOLLE JA MIELELLE

Kuunteleva kohtaaminen & Rosen-menetelmä

Yhteys: jenni@jenniarbelius.fi tai 044 080 8800.

 

KUUNTELEVA KOHTAAMINEN

Tuo pimeys valoon

Miten Kuunteleva kohtaaminen voi auttaa sinua? No kuten tiedät, kun olet henkisistä asioista kiinnostunut ihminen, olet vain valoa ja rakkautta ja kaikki on ihanaa… Ja vaikka et olisikaan erityisen henkevä, niin siis sinullehan kuuluu pelkästään hyvää ja… TÄMÄ EI OLE TOTTA!!!!

“Ego puhuu ensimmäisenä. Ego puhuu kovimmalla äänellä.” – Ihmeiden Oppikurssi

Ihmisen on kuljettava oman pimeytensä läpi. Ei ole olemassakaan henkistä tietä, johon ei kuuluisi matkaa pimeydestä valoon. Olen todistajasi, kun kuulet, tunnet ja vapautat pimeyden itsessäsi, jotta sen alla koko ajan paistava valosi pääsisisi paremmin esiin. Jotta oma valosi pääsisi pimeiden ajatusten painolastin alta loistamaan ja laajenemaan entisestään.

Ihmisen psyyke on rakennettu niin, että rauha täytyy aina jossain määrin valita. Olet ehkä huomannut, että aina kun mielesi olisi jonkin asian suhteen löytynyt rauha, ilo ja vapaus, myös pelon ajatukset tulevat tarjoilemaan omaa vaihtoehtoaan totuudesta. Mielenrauhasi on mennyttä. Autan sinua löytämään ja valitsemaan rauhan.

”Et voi tuoda valoa pimeyteen. Sinun on tuotava pimeys valoon”, sanoo Ihmeiden Oppikurssi.

”Kukaan ei tule valaistuneeksi kuvittelemalla valon luomia kuvia, vaan tekemällä pimeydestä tietoista”, sanoo puolestaan psykoanalyytikko Carl G. Jung.

Jokainen ihminen on kuin lamppu, jonka lasiin on tullut likaa. Lika on pelon ajatus ja aina kun puhdistat yhdenkin pelon ajatuksen mielestäsi, loistaa sisäinen valosi kirkaammin. Näet paremmin.

Pelolla en nyt tarkoita pelkoa, jota tunnetaan hämähäkkejä, rottia tai korkeita paikkoja kohtaan. Puhun kattokäsitteestä, jonka alla ovat kaikki ajatukset ja tunteet, joiden juurisyy on pelko. Pelon ajatuksista ovat syntyneet myös häpeä, syyllisyys, epävarmuus, arvottomuus, viha, kauna, katkeruus ja niin edelleen. Ajatukset ja tunteet, jotka tuntuvat pidemmän päälle pahalta.

No mistä sitten sinä puhut sessiossa? Siitä, mikä on mielen päällä. Ihmissuhteet. Raha. Seksi. Vanhemmuus. Sukulaisuus. Ystävyys. Työ. Lapsuus. Ruoka. Keho. Romanttinen rakkaus.

Asiat, jotka pyörivät mielessä tai painavat juuri nyt.

Kaikki tapahtumat elämässäsi tapahtuvat oman paranemisesi vuoksi. Ne tapahtuvat siksi, jotta löytäisit kirkkaan tietoisuuden kaiken kuran keskeltä ja voisit valita uudelleen, valita Rakkauden ja antaa Rakkauden valita sinut. Että et estäisi rakkautta, viisautta, kauneutta ja voimaa itsessäsi ajattelemalla ajatuksia, jotka perustuvat menneisiin kokemuksiisi. Jotta antaisit itsesi luoda itsellesi uuden elämän, joka ei kanna mukanaan menneisyyden painolasteja.

Pienet, arkipäiväiset asiat luovat rakkaudelle rajattomia mahdollisuuksia laajeta. Ja kuten ehkä jo arvasit, en puhu rakkaudesta, jota tunnetaan romanttista kumppania tai ihastusta kohtaan. Puhun kattokäsitteestä, joka kattaa kaiken, jonka juurisyy on rakkaus: omanarvontunne, kiitollisuus, ilo, mielenrauha, täyttymys, tasapaino, kauneus, eheys, kohtuus, voima, itsensä toteuttaminen, vapaus, totuus ja niin edelleen.

Kohtaamisessa olen todistajasi. Autan sinua tiskaamaan lamppusi. Annat mielesi esteet ehdottoman hyväksynnän sulatettavaksi. Annat Rakkauden ajatusten korvata vahinkoa aiheuttavat ajatuksesi. Löydät toimivan tavan katsoa tilannetta kuin tilannetta Rakkauden silmin.

Tiedän. Se kuulostaa liian yksinkertaiselta ollakseen toimivaa. Mutta sitä se on.

Yksinkertaista. Ja toimivaa.

Yksittäiset sessiot:

Puhelimitse. Voit käyttää yksittäistä sessiota jonkin tietyn yksittäisen teeman käsittelyyn.

Hinnat:

100 e / tunnin sessio (60 minuuttia) Verkkokaupasta tästä.

150 e / puolentoista tunnin sessio (90 minuuttia) Verkkokaupasta tästä.

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800.

Vuoden kanssakulkijuus:

Vuoden yhteisestä matkasta maksat vakiosumman kuukaudessa ja saat sillä reilun määrän kuuntelutunteja koko vuodeksi. Voit käyttää ne valitsemissasi osissa vuoden aikana niin, että välillä voit käyttää palvelua tiheästi ja välillä pitää taukoa, henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. Maksu maksetaan vakiosummana kuukausittain. Sen aikana suosittelen vahvasti ottamaan Ihmeiden Oppikurssin osaksi matkaa, eli tekemään sen päivittäiset harjoitukset ja lukemaan kirjan läpi vuoden aikana. (Lue Ihmeiden Oppikurssista lisää täällä.) Näin saat maksimihyödyn vuoden matkasta. Samalla opit menetelmän, ajattelu- ja toimintatavan, jolla voit puhdistaa mieltäsi tarpeen vaatiessa milloin tahansa ja löytää avaimet mielenrauhaan. Ilo, rauha ja onnellisuus ovat todellinen perustasi, on kyse vain siitä, että opit palaamaan tähän tilaan arjessa, valitsemaan sen uudelleen ja uudelleen.

 

ROSEN-METODIN HOITO

Tunne aidot tunteesi

Terveen mielen luonnollinen tila on rauha. Terveen kehon luonnollinen tila on rentous. Kun ajatuksesi muuttuvat, kehosi muuttuu. Sama menee myös toiseen suuntaan. Löydät tiesi sieluusi  myös kehosi kautta, kun tulet tietoiseksi todellisista tunteistasi ja tunnet ne läpi. Joskus tuntematta jääneet tunteet täytyy tuntea jälkikäteen. Se auttaa rentouttamaan koko kehoa ja mieltä ja tuo aivan uudenlaista vapautta elämään. Tämä on Rosen-menetelmän kauneus ja viisaus.

Lue lisää Rosen-hoidon vaikutuksista täällä.

Harjoitushoito: 45 euroa. Osta hoito etukäteen tai maksa paikan päällä pankkikortilla. Hoidon voit ostaa etukäteen verkkokaupasta täällä: Rosen-hoito.

Vastaanotto: Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai 044 080 8800.

 

VOIMAUTTAVA ENERGIAHOITO (spirit clearing)

Puhdista energiakenttäsi tai kotisi energiat

Hoitoon kuuluu ensimmäinen puhelu alkukartoituksineen, varsinainen hoito kaukohoitona ja vielä tarkistussoitto muutaman päivän päästä hoidosta. Itse hoito kestää noin 30 minuuttia ja sen aikana voit käydä makuulle, nukahtaminen hoidon aikana ei haittaa. Kun soitat ja varaat aikaa, sovimme samalla ajan sekä energiakentän tilanteen tsekkaukseen, hoitoon sekä tarkistussoittoon.

Hinta: 80 euroa. Hoidan sekä ihmisiä että tiloja (koti, työpaikka, kesämökki jne.), kukin kohde omana hoitonaan.

Varaa aika: p. 044 080 8800

“Ennen hoitoa tunsin olevani uupunut tavalla, johon en voinut itse vaikuttaa. Kuin en olisi ollut omassa voimassani, oma itseni. Huomasin, etten halunnut katsoa peiliin – en jollain tapaa tunnistanut itseäni ja se oli minulle selkeä merkki hakeutua hoitoon. Nyt olo on aivan erilainen kuin ennen hoitoa. Ja hassu juttu: Aamulla huomasin peiliin katsoessani, että silmäni olivat taas kirkastuneet. Kiitos, että autoit minua myös pelkojeni kanssa. Se oli vapauttavaa ja todella tärkeä asia.” Anneli Berger

 

 

 

Lue asiakaspalautteita

 

 

 

 

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

 

Ota yhtettä tai kysy lisää lomakkeella:

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.