Hyvinvointipalvelut

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.

KUUNTELUA KEHOLLE JA MIELELLE

 

ROSEN-METODIN HOITO
Tunne aidot tunteesi ja rentouta kehoasi

Rosen-menetelmä on hyvä terapiamuoto sinulle, joka haluat avata tunteen, mielen ja kehon tason lukkoja lempeällä sekä itseäsi kunnioittavalla tavalla. Siitä on eniten hyötyä pitkällä aikavälillä, eli Rosenissa voi olla hyvä käydä kerran–pari kuukaudessa sen aikaa, kun se tuntuu itsestä tärkeältä.

Menetelmä parantaa yhteyttä omaan kehoon, omiin tunteisiin, omaan todelliseen itseen ja sitä kautta lisää usein myös luovuutta. Se auttaa palauttamaan mielenrauhan. Kun omat mielen, tunteen ja kehon jumit eivät enää jäkitä tiellä, voi oma luovuus päästä aiempaa paremmin virtaamaan ja elämä tuntua kaikin puolin keveämmältä.

Rosen-menetelmä perustuu tunteen ja kehon yhteyteen. Menetelmän on kehittänyt saksalais-yhdysvaltalainen Marion Rosen (1914–2012), joka alkoi työssään fysioterapeuttina kiinnostua siitä, miksi hänen asiakkailtaan saattoi alkaa vapautua tunteita ja menneitä kokemuksia, kun hän käsitteli heidän kehoaan. Rosen-menetelmän taustalla on ajatus siitä, että jos ihmisellä on elämässään tilanne, jossa hän ei syystä tai toisesta voi tuntea meneillä oleviin kokemuksiinsa liittyviä todellisia tunteitaan täydesti, ne saattavat jäädä kehoon kroonisiksi jännityksiksi. Rosen-hoidossa kehon kroonisia lihasjännityksiä kohdataan kuuntelevasti niin, että asiakas saa paremman kosketuksen krooniseen jännitykseensä. Samalla hän saattaa saada kosketuksen tuntematta jääneeseen tunteeseensa. Hoidon aikana tuntematta jääneitä tunteita voi tuntea turvallisesti ja saattaa tällä tavalla päätökseen luonnollisen prosessin, joka on aikoinaan syystä tai toisesta jäänyt vaillinaiseksi. Tukahtunut tunne voi olla kehollisen jännityksen taustalla ja toisaalta kehollinen krooninen jännitys voi ylläpitää tilaa, jossa menneisyydessä tukahtunutta tunnetta ei pääse kohtaamaan yksin ilman ulkopuolista apua.

Hinta: 55 euroa. Maksu onnistuu pankkikortilla hoidon jälkeen.

Vastaanotto: Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.

Vastaanotto sovittuna aikana arkisin ma–to klo 13 ja 16 välillä.

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi

PALVELUISTA SANOTTUA:

Asiakkaiden kokemuksia voit lukea täältä.

 

 

 

 

 

 

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella:

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.