Hyvinvointipalvelut

Vapauttavat keskustelut puhelimitse

Voit soittaa, kun haluat palauttaa mieleesi rauhan. Keskustelussa sinä avaat, minä kuuntelen. Autan sinua löytämään mielen päällä olevien painavien ajatusten alta ne ajatukset, jotka tukevat sinua ja tuovat sinulle rauhan. Mitään ei tarvitse sulkea keskustelujen ulkopuolelle, vaan voit avata niissä kaiken ja ottaa vastaan mieleesi rauhaa yhä laajemmin ja laajemmin. Autan sinua kuuntelemaan itseäsi vapaudella ja armollisuudella, myötätunnolla itseäsi kohtaan ja löytämään sisimmässäsi olevan vapauden ja rauhan.

Ensikertalainen: varaa aika sähköpostitse. Saat ajanvarauksen yhteydessä kännykkänumeroni, johon voit soittaa sovittuna aikana.

Vakkariasiakkaat voivat varata soittoajan tekstiviestitse arkisin klo 9–17.

1 h / 90 e. VERKKOKAUPASTA TÄSTÄ. 

1,5 h / 135 e. VERKKOKAUPASTA TÄSTÄ.

Soittoaikoja on saatavilla ma–pe klo 9–17.

Ajanvaraus: jenni@jenniarbelius.fi. Saat ajanvarauksen yhteydessä kännykkänumeroni, johon voit soittaa sovittuna aikana. 

Voit maksaa ennen tai jälkeen puhelun. Maksaa voit verkkokaupassa: VERKKOPUOTIIN TÄSTÄ. 

 

Energiahoidot (kaukohoito)

Energiahoidossa sovimme soittoajan. Puhut mielen päällä olevia asioita pois, yleensä noin vartin verran. Sen jälkeen voit käydä makuulle pötköttämään. Hoito kestää puoli tuntia. Laitan hoidon jälkeen sinulle tekstarina sanoja, jos sellaisia hoidon aikana nousee, usein ne kiteyttävät hoidon teeman ja antavat pohdittavaa hoidon jälkeen.

Hinta: 90 euroa. Verkkokaupasta tästä.

Ajanvaraus: jenni@jenniarbelius.fi. Saat ajanvarauksen yhteydessä kännykkänumeroni, johon voit soittaa sovittuna aikana. 

Voit maksaa ennen tai jälkeen puhelun. Maksaa voit verkkokaupassa: VERKKOPUOTIIN TÄSTÄ. 

 

 

 

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä silloin tällöin. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.