Hyvinvointipalvelut

Keskustelut puhelimitse

Voit soittaa silloin, kun tarvitset apua. Keskustelussa sinä avaat ja minä kuuntelen. Kaikki aiheet ovat sallittuja.

Kyse on mielen vapauttamisesta. Sitä mukaa kun mielesi vapautuu, myös sinä vapaudut hetki hetkeltä siksi Itseksi, joka todellisuudessa olet. Yleensä tähän prosessiin kuuluu nykyisten ja menneiden hankalien kokemusten, tukahtuneiden tunteiden ja sisäisten ristiriitojen nouseminen esiin ikään kuin pois annettavaksi. Avautumisen ja uuden näkökulman löytämisen seuraus on mielenrauha. Asiat, jotka aiemmin vaivasivat ja tuntuivat täysin ylitsepääsemättömiltä, jäävät vähitellen taakse. Ihmisen on tärkeää tulla kuulluksi niin, että kaiken saa tuoda esiin hyväksynnän mielentilassa. Sillä tavalla voi löytää itse itsessään rauhan.

 

1 h / 90 e. Verkkokaupasta tästä.

1,5 h / 135 e. Verkkokaupasta tästä.

Palvelut ostetaan verkkokaupasta, jossa voit maksaa verkkopankkitunnuksillasi. Voit maksaa joko ennen tai jälkeen puhelun.

Verkkokauppaan pääset tästä.

 

Soittoaikoja on saatavilla ma-pe klo 9–17.

Ajanvaraus: jenni@jenniarbelius.fi. Saat ajanvarauksen yhteydessä kännykkänumeroni, johon voit soittaa sovittuna aikana. 

 

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä silloin tällöin. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.