Hyvinvointipalvelut

KUUNTELUA KEHOLLE JA MIELELLE

  • Kuunteleva kohtaaminen keventää mieltä ja tunteita keskustelun kautta. Sen tavoitteena on mielenrauha. Sessiot pääosin puhelimitse.
  • Rosen-metodin hoito on suunnattu keholle, tunteille ja mielelle. Siinä käsitellään kehoa. Sen tavoitteena on lisätä rentoutta ja auttaa löytämään yhteys omaan kehoon ja aitoihin tunteisiin. Voit varata ajan hoitoon osoitteeseen Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.
  • LUE PALVELUIDEN TARKEMMAT KUVAUKSET ALTA. Voit varata ajan p. 044 080 8800, sähköpostitse jenni @ jenniarbelius.fi tai kysyä lisää sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

 

KUUNTELEVA KOHTAAMINEN

Oletko lopullisesti kyllästynyt pahaan oloon? Tuntuuko, että olet melko lähellä, mutta et ihan vielä perillä?

Anna minun kulkea kanssasi hetken.

Kuunteleva kohtaaminen perustuu kuuntelemiseen ja kuulluksi tulemiseen. Kun tulet kuunnelluksia hyväksyvän läsnäolon tilassa, pystyt itsekin kuulemaan itseäsi. Käännämme tarvittaessa lempeästi rakkauden kielelle kielteisiä uskomuksiasi ja kokemuksiasi.

Puhut auki aiheita, jotka elämässäsi ovat nousseet esille. Menemme tilanteisiin armo edellä, eli autan sinua katsomaan sen kautta, mitä rakkaus näkisi. Emme analysoi, etsi syyllisiä tai luo tarinaa, syitä ja seurauksia. Vain rakkaus on todellista ja kaikki muu on harhaa. Emme askartele kärsimyksen parissa sen enempää kuin on tarvis. Saat vaitiolovelvollisuuden, hyväksynnän ja armon ilmapiirissä antaa kaiken vanhan häpeän, syyllisyyden, vihan, pelon, mikä ikinä sinua nyt onkaan jäänyt painamaan, nousta esiin. Mitä enemmän kykenet tunnistamaan omaa tuntematontasi ja antaa itsesi olla kaikkea sitä, mitä kullakin hetkellä olet, sitä enemmän sinulla on valinnanvapautta ja tilaa hengittää. Ja usein käykin niin, että huomaatkin olevasi jotain ihan muuta kuin ne pienet roolit, joihin olit omissa päänsisäisissä tarinoissasi rajoittanut itsesi olemaan. Kuunteleva kohtaaminen auttaa sinua löytämään päivittäiseen elämääsi pysyvää vapautta, mielenrauhaa, hyväksyntää ja lisää tilaa olla aito oma itsesi. Se auttaa sinua näkemään, että elät rakkauden maailmassa juuri nyt, vaikka pelko silloin tällöin saattaa muuta mielessäsi väittää. LUE LISÄÄ KUUNTELEVASTA KOHTAAMISESTA TÄÄLLÄ.

Yksittäiset sessiot:

Puhelimitse/WhatsApp -puhelu. Tunnin ja puolentoista tunnin sessioon voit tulla myös paikan päälle Helsinkiin Lönnrotinkadulle (Lönnrotinkatu 43 a B 52).

65 e / 30 minuuttia

100 e / tunnin sessio (60 minuuttia)

150 e / puolentoista tunnin sessio (90 minuuttia)

Vuoden kanssakulkijuus:

Vuoden yhteisestä matkasta maksat vakiosumman kuukaudessa ja saat sillä tietyn määrän kuuntelutunteja koko vuodeksi. Opit menetelmän, ajattelu- ja toimintatavan, jolla voit puhdistaa mieltäsi tarpeen vaatiessa milloin tahansa ja löytää avaimet mielenrauhaan. Ilo, rauha ja onnellisuus ovat todellinen perustasi, on kyse vain siitä, että opit palaamaan tähän tilaan arjessa, valitsemaan sen uudelleen ja uudelleen.  Bonuksena voit valita itsellesi mieluisan verkkokurssin kurssivalikoimistani. LUE LISÄÄ KUUNTELEVASTA KOHTAAMISESTA JA VUODEN KANSSAKULKIJUUDESTA TÄÄLLÄ.

Varaa sessio tai kysy lisää jenni @ jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800

 

ROSEN-METODIN HOITO

Onko sinulla kehossasi kroonisia jännityksiä? Haluaisitko oppia ymmärtämään tunteitasi paremmin tai vaivaako sinua epämääräinen paha olo, jonka syytä et osaa määritellä?

Rosen-menetelmä on kehoa ja ihmistä kokonaisvaltaisesti kunnioittava hoitomuoto, joka auttaa saamaan aiempaa paremman yhteyden itseen, omaan kehoon ja omiin tunteisiin. Se helpottaa kroonisia lihasjännityksiä ja rentouttaa mieltä ja kehoa.

Harjoitushoito: 45 euroa. Osoite: Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.

Varaa aika: 044 080 8800 tai jenni @ jenniarbelius.fi

PUHDISTAVA ENERGIAHOITO

Tuntuuko siltä, että kannat mukanasi ylimääräistä ristiriitaa? Hoitoon kuuluu ensimmäinen puhelu alkukartoituksineen, varsinainen hoito kaukohoitona ja vielä tarkistussoitto muutaman päivän päästä hoidosta. Itse hoito kestää noin 30 minuuttia ja sen aikana voit käydä makuulle, nukahtaminen hoidon aikana ei haittaa.

Hinta: 80 euroa. Saman asian jatkohoito 35 euroa per kerta. Tavallisesti yksi hoito riittää.

Varaa aika: 044 080 8800

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

PALAUTTEET JA KOKEMUKSET:

LUE PALAUTTEITA TÄÄLLÄ.

Ota yhtettä tai kysy lisää lomakkeella:

Copyright © 2017 2017. All rights reserved.
Proudly powered by 2017. Theme 2017 made by FitWP.