Hyvinvointipalvelut

KUUNTELUA KEHOLLE JA MIELELLE

Kuunteleva kohtaaminen & Rosen-menetelmä

Yhteys: jenni@jenniarbelius.fi tai 044 080 8800.

 

KUUNTELEVA KOHTAAMINEN

Tuo pimeys valoon

Miten Kuunteleva kohtaaminen voi auttaa sinua? No kuten tiedät, kun olet henkinen ihminen, olet vain valoa ja rakkautta ja kaikki on ihanaa… Ja vaikka et olisikaan, niin siis kuuluu pelkästään hyvää ja… TÄMÄ EI OLE TOTTA!!!!

Ihmisen on kuljettava oman pimeytensä läpi. Ei ole olemassakaan henkistä tietä, johon ei kuuluisi matkaa pimeydestä valoon. Olen todistaasi, kun kuulet, tunnet ja vapautat pimeyden itsessäsi, jotta sen alla koko ajan paistava valosi pääsisisi paremmin esiin. Jotta oma valosi pääsisi pimeiden ajatusten painolastin alta loistamaan ja laajenemaan entisestään.

”Et voi tuoda valoa pimeyteen. Sinun on tuotava pimeys valoon”, sanoo Ihmeiden Oppikurssi.

”Kukaan ei tule valaistuneeksi kuvittelemalla valokuvioita, vaan tekemällä pimeydestä tietoista”, sanoo puolestaan psykoanalyytikko Carl G. Jung.

Jokainen ihminen on kuin lamppu, jonka lasiin on tullut likaa. Lika on pelon ajatus ja aina kun puhdistat yhdenkin pelon ajatuksen mielestäsi, loistaa sisäinen valosi kirkaammin. Näet paremmin. Pelon ajatuksia ovat myös häpeä, syyllisyys, epävarmuus, viha, kauna, katkeruus ja niin edelleen, tunteet jotka tuntuvat pidemmän päälle pahalta.

No mistä sitten puhut sessiossa? Siitä, mikä on mielen päällä. Ihmissuhteet. Raha. Seksi. Vanhemmuus. Sukulaisuus. Ystävyys. Työ. Lapsuus. Ruoka. Keho. Romanttinen rakkaus.

Asiat, jotka pyörivät mielessä tai painavat juuri nyt.

Kaikki tapahtumat elämässäsi tapahtuvat oman paranemisesi vuoksi. Ne tapahtuvat siksi, jotta löytäisit kirkkaan tietoisuuden kaiken kuran keskeltä ja voisit valita uudelleen, valita Rakkauden ja antaa Rakkauden valita sinut. Että et estäisi rakkautta, viisautta, kauneutta ja voimaa itsessäsi ajattelemalla ajatuksia, jotka perustuvat menneisiin kielteisiin kokemuksiisi. Jotta antaisit itsesi luoda itsellesi uuden elämän, joka ei kanna mukanaan menneisyyden painolasteja.

Pienet, arkipäiväiset asiat luovat rakkaudelle rajattomia mahdollisuuksia laajeta.

Olen todistajasi. Autan sinua tiskaamaan lamppusi. Yhdessä annamme kaiken mielesi esteen ehdottoman hyväksynnän sulatettavaksi. Annamme Rakkauden ajatusten korvata vahinkoa aiheuttavat ajatuksesi. Löydät toimivan tavan katsoa tilannetta Rakkauden silmin.

Tiedän. Se kuulostaa liian yksinkertaiselta ollakseen toimivaa. Mutta sitä se on.

Yksinkertaista. Ja toimivaa.

Yksittäiset sessiot:

Puhelimitse. Voit käyttää yksittäistä sessiota jonkin tietyn yksittäisen teeman käsittelyyn.

Huom! Huhtikuun alusta kesäkuun loppuun 2018 puolen tunnin sessio erikoistarjouksessa 50 euroa/ 30 minuuttia. OSTA VERKKOKAUPASTA TÄSTÄ ja varaa aika!

Hinnat:

65 e / puolen tunnin sessio (30 minuuttia)

100 e / tunnin sessio (60 minuuttia) Verkkokaupasta tästä.

150 e / puolentoista tunnin sessio (90 minuuttia) Verkkokaupasta tästä.

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800.

Vuoden kanssakulkijuus:

Vuoden yhteisestä matkasta maksat vakiosumman kuukaudessa ja saat sillä 20 kuuntelutuntia koko vuodeksi. Maksu maksetaan vakiosummana kuukausittain ja se tulee edullisemmaksi kuin vastaava määrä yksittäisiä sessioita. Sen aikana suosittelen vahvasti ottamaan Ihmeiden Oppikurssin osaksi matkaa, eli tekemään sen päivittäiset harjoitukset ja lukemaan kirjan läpi vuoden aikana. (Lue Ihmeiden Oppikurssista lisää täällä.) Näin saat maksimihyödyn vuoden matkasta. Samalla opit menetelmän, ajattelu- ja toimintatavan, jolla voit puhdistaa mieltäsi tarpeen vaatiessa milloin tahansa ja löytää avaimet mielenrauhaan. Ilo, rauha ja onnellisuus ovat todellinen perustasi, on kyse vain siitä, että opit palaamaan tähän tilaan arjessa, valitsemaan sen uudelleen ja uudelleen.

 

ROSEN-METODIN HOITO

Tunne aidot tunteesi

Terveen mielen luonnollinen tila on rauha. Terveen kehon luonnollinen tila on rentous. Kun ajatuksesi muuttuvat, kehosi muuttuu. Sama menee myös toiseen suuntaan. Löydät tiesi sieluusi  myös kehosi kautta tulemalla tietoiseksi todellisista tunteistasi ja tuntemalla ne läpi. Tämä on Rosen-menetelmän kauneus ja viisaus.

Lue lisää Rosen-hoidon vaikutuksista täällä.

Harjoitushoito: 45 euroa. Osta hoito etukäteen tai maksa paikan päällä pankkikortilla. Hoidon voit ostaa etukäteen verkkokaupasta täällä: Rosen-hoito.

Vastaanotto: Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.

Varaa aika: jenni@jenniarbelius.fi tai 044 080 8800.


Voit kysyä myös osamaksua.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

 

Ota yhtettä tai kysy lisää lomakkeella:

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.