Hyvinvointipalvelut

KUUNTELUA KEHOLLE JA MIELELLE

  • Kuunteleva kohtaaminen keventää mieltä ja tunteita keskustelun kautta. Sen tavoitteena on mielenrauha. Sessiot puhelimitse.
  • Rosen-metodin hoito on suunnattu keholle, tunteille ja mielelle. Siinä käsitellään kehoa. Sen tavoitteena on lisätä rentoutta ja auttaa löytämään yhteys omaan kehoon ja aitoihin tunteisiin. Voit varata ajan hoitoon osoitteeseen Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.
  • Puhdistava energiahoito vapauttaa ristiriidoista takaisin tasapainoon energiatasolla.
  • LUE PALVELUIDEN TARKEMMAT KUVAUKSET ALTA. Voit varata ajan p. 044 080 8800, sähköpostitse jenni @ jenniarbelius.fi tai kysyä lisää sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

 

ROSEN-METODIN HOITO

Onko sinulla kehossasi kroonisia jännityksiä? Haluaisitko oppia ymmärtämään tunteitasi paremmin, käsitellä traumoja tai lievittää epämääräistä pahaa oloa?

Rosen-menetelmä on kehoa ja ihmistä kokonaisvaltaisesti kunnioittava hoitomuoto, joka auttaa saamaan aiempaa paremman yhteyden itseen, omaan kehoon ja omiin tunteisiin. Se helpottaa kroonisia lihasjännityksiä ja rentouttaa mieltä ja kehoa. Lue lisää Rosen-hoidon vaikutuksista täällä.

Harjoitushoito: 45 euroa. Osoite: Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.

Varaa aika: 044 080 8800 tai jenni @ jenniarbelius.fi

KUUNTELEVA KOHTAAMINEN

Oletko lopullisesti kyllästynyt pahaan oloon? Tuntuuko, että olet melko lähellä, mutta et ihan vielä perillä? Vai haluatko olla lempeällä mutta määrätietoisella tavalla paras versio itsestäsi omassa arjessasi?

Omia sokeita kohtia ja ajatusjumeja on vaikea nähdä yksin. Vielä vaikeampaa on löytää niihin ratkaisu, koska mieli kiertää helposti samaa rataa. Anna minun kulkea rinnallasi hetken.

Kuunteleva kohtaaminen perustuu Ihmeiden oppikurssin periaatteisiin, kuuntelemiseen ja kuulluksi tulemiseen. Kun tulet kuunnelluksi hyväksyvän läsnäolon tilassa, pystyt itse kuuntelemaan itseäsi. Oleellista on, että opit tunnistamaan rakkauden ja pelon puheen mielessäsi, sillä silloin voit valita, samaistutko sisäiseen totuuteesi vai pelkojesi ja epäilystesi harhaan. Tämä valinta muuntaa mieltäsi ja sitä kautta linjaa elämäsi oikeille raiteilleen. Saat valittua mieleesi rauhan.

Taito on täysin opittavissa, sitä pitää vain harjoittaa, jotta se toimisi täysillä. Kuunteleva kohtaaminen auttaa lempeästi tuomaan tietoisuuden valoa niihin kohtiin, jotka ovat ehkä itselle vielä sokeita pisteitä. Luuppeja, joissa mieli ja tunteet kiertävät samaa vanhaa kelaa uudelleen ja uudelleen ilman, että mieli ja tunteet saavat rauhan. Kun ymmärrät itseäsi vielä entistäkin paremmin, saat vapautta valita.

Sessiossa puhut auki aiheita, jotka elämässäsi ovat nousseet esille. Emme analysoi, etsi syyllisiä tai luo tarinaa, syitä ja seurauksia. Saat vaitiolovelvollisuuden, hyväksynnän ja armon ilmapiirissä antaa kaiken vanhan häpeän, syyllisyyden, vihan, pelon, mikä ikinä sinua nyt onkaan jäänyt painamaan, nousta esiin. Sen alta paljastuu käyttöösi valtavasti voimaa ja uutta mielenrauhaa.

Kuunteleva kohtaaminen auttaa sinua löytämään päivittäiseen elämääsi pysyvää vapautta, mielenrauhaa, hyväksyntää ja lisää tilaa olla aito oma itsesi. Se auttaa sinua näkemään, että elät rakkauden maailmassa juuri nyt, vaikka pelko silloin tällöin saattaa muuta mielessäsi väittää.
LUE LISÄÄ KUUNTELEVASTA KOHTAAMISESTA TÄÄLLÄ.

Yksittäiset sessiot:

Puhelimitse/WhatsApp -puhelu. Voit käyttää yksittäistä sessiota jonkin tietyn yksittäisen teeman käsittelyyn. Tunnin ja puolentoista tunnin sessioon voit tulla myös paikan päälle Helsinkiin Lönnrotinkadulle (Lönnrotinkatu 43 a B 52).

60 e / 30 minuuttia

100 e / tunnin sessio (60 minuuttia)

150 e / puolentoista tunnin sessio (90 minuuttia)

Vuoden kanssakulkijuus:

Vuoden yhteisestä matkasta maksat vakiosumman kuukaudessa ja saat sillä tietyn määrän kuuntelutunteja koko vuodeksi. Sen aikana suosittelen vahvasti ottamaan Ihmeiden oppikurssin osaksi matkaa, eli tekemään sen päivittäiset harjoitukset ja lukemaan kirjan läpi vuoden aikana. (Lue Ihmeiden oppikurssista lisää täällä.) Näin saat maksimihyödyn vuoden matkasta. Samalla opit menetelmän, ajattelu- ja toimintatavan, jolla voit puhdistaa mieltäsi tarpeen vaatiessa milloin tahansa ja löytää avaimet mielenrauhaan. Ilo, rauha ja onnellisuus ovat todellinen perustasi, on kyse vain siitä, että opit palaamaan tähän tilaan arjessa, valitsemaan sen uudelleen ja uudelleen. Lisäksi vuoden matkaan kuuluu puhdistava energiahoito (joka usein käytetään matkan alussa, mutta voit päättää ajankohdan itse) sekä haluamasi verkkokurssin valikoimistani. LUE LISÄÄ KUUNTELEVASTA KOHTAAMISESTA JA VUODEN KANSSAKULKIJUUDESTA TÄÄLLÄ.

Varaa sessio tai kysy lisää jenni @ jenniarbelius.fi tai p. 044 080 8800

 

PUHDISTAVA ENERGIAHOITO (Spirit clearing)

Tuntuuko siltä, että kannat mukanasi ylimääräistä ristiriitaa? Tämä hoitomuoto on tarkoitettu energiakentän häiriöiden puhdistamiseen ja luonnollisen tasapainon palauttamiseen.

Yksinkertaisesti sanottuna energiakenttä on yhtä kuin kokonaisvaltainen perusmielentila. Mielentilaan voivat vaikuttaa heikentävästi sekä sisäiset että ulkoiset ristiriidat. Jos olo tuntuu tukalalta, voi ihmisen energiakentän luonnollisen tasapainon palauttamiseen tähtäävä energiahoito auttaa.

Hoitoon kuuluu ensimmäinen puhelu alkukartoituksineen, varsinainen hoito kaukohoitona ja vielä tarkistussoitto muutaman päivän päästä hoidosta. Itse hoito kestää noin 30 minuuttia ja sen aikana voit käydä makuulle, nukahtaminen hoidon aikana ei haittaa.

Hinta: 80 euroa. Saman asian jatkohoito 35 euroa per kerta. Tavallisesti yksi hoito riittää.

Varaa aika: 044 080 8800


Asiakaspalaute:

“Ennen hoitoa tunsin olevani uupunut tavalla, johon en voinut itse vaikuttaa. Kuin en olisi ollut omassa voimassani, oma itseni. Huomasin, etten halunnut katsoa peiliin – en jollain tapaa tunnistanut itseäni ja se oli minulle selkeä merkki hakeutua hoitoon. Nyt olo on aivan erilainen kuin ennen hoitoa. Ja hassu juttu: Aamulla huomasin peiliin katsoessani, että silmäni olivat taas kirkastuneet. Kiitos, että autoit minua myös pelkojeni kanssa. Se oli vapauttavaa ja todella tärkeä asia.” Anneli Berger

 

 

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

PALAUTTEET JA KOKEMUKSET:

LUE PALAUTTEITA TÄÄLLÄ.

Ota yhtettä tai kysy lisää lomakkeella:

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.