Henkilökohtaiset keskustelut

Vapauttavat keskustelut puhelimitse & kasvotusten

Voit tulla keskusteluun, kun haluat palauttaa mieleesi rauhan ristiriidan ajatusten sijasta. Ristiriidat voivat koskea mitä tahansa elämänaluetta, ihmissuhdetta tai ilmetä missä muodossa tahansa. Olennaista on, että saat purkaa kaikki ristiriidan ajatukset puhumalla ne ulos mielesi päältä hyväksynnän ilmapiirissä niin, että saat palautettua mieleesi rauhan. Näin sisäinen Viisautesi saa äänensä kuuluviin, kuulet Sisäisen Ohjauksesi selkeästi ja pystyt toimimaan elämässäsi Viisautesi ohjaamana.
Oli ongelma mikä tahansa, etkö mieluiten antaisi huolten haihtua ja tekisi ratkaisuja sisäisestä Varmuudestasi käsin? Tässä voin auttaa sinua. Puhu ristiriitasi ulos ja vahvista Viisauttasi. Sinussa on jo kaikki. Riisu pois se, mikä on Viisautesi tiellä ja näin olet löytänyt sen.

1 h / 90 e.

1,5 h / 135 e.

Kasvotusten voit tulla keskusteluihin kotiini: Louhenpolku 4 as. 13 Turku. Keskustelut onnistuvat myös puhelimitse, varaa silloin aika puhelinkeskusteluun.

Aikoja on varattavissa ma–pe klo 9–17. Satunnaisesti myös lauantaisin.

Ajanvaraus:

1) Kerro joko tekstarilla tai sähköpostilla, milloin haluaisit varata ajan (mitkä viikonpäivät ja ajat sopivat sinulle). Kerro, haluatko varata ajan puhelinkeskusteluun, vai tulla keskusteluun kasvokkain. Palaan sinulle ja kerron sopivan ajan. jenni@jenniarbelius.fi / 044 080 8800. Laitan mukaan myös maksutiedot.

2) Jos varasit soittoajan, soita sovittuna aikana minulle numeroon 044 080 8800. Kasvokkaisissa keskusteluissa osoite on: Louhenpolku 4 as 13 Turku. Tällöin voit maksaa paikan päällä, korttimaksu käy. Tervetuloa!

 

TUTUSTU MYÖS: MATKA TODELLISEEN ITSEEN

Saatavilla myös Vuoden mittainen matka Itseen, joka koostuu sekä henkilökohtaisista keskusteluista että viikonloppuryhmiin osallistumisesta. Lisätietoja täällä: Vuoden matka todelliseen Itseen.

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Saat kuulla ensimmäisenä uusista mahdollisuuksista, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

En jaa tietojasi ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.