Henkilökohtaiset keskustelut

Vapauttavat keskustelut puhelimitse & kasvotusten

Voit ottaa yhteyttä, kun haluat palauttaa mieleesi rauhan. Keskustelussa sinä avaat, minä kuuntelen. Saat puhua mieltäsi painavat asiat pois, jotta kuulisit oman viisautesi. Lopulta jokaiseen ongelmaan on ratkaisu ongelman syntyhetkellä. Et kuitenkaan kuule sisäistä viisauttasi, jos ristiriidan ajatukset täyttävät mielesi. Keskusteluhetkien tarkoituksena on yksinkertaisesti se, että saat mitään suodattamatta tyhjentää mielesi roskapussia puhumalla ulos mielenrauhaasi häiritsevät asiat. Hyväksynnän mielentilassa mielesi vapautuu, pala palalta. Tuon sinulle keskusteluissa uusia näkökulmia, jotta löytäisit itse mieleesi lisää vapautta, tilaa ja rauhaa. Mielenrauhasi palautuu väistämättä, kun päästät ristiriidan ajatukset pois oman totuutesi tieltä, etkä enää kierrä kehää samojen ajatus- ja tunnekulkujen kanssa.

1 h / 90 e.

1,5 h / 135 e.

Kasvotusten voit tulla keskusteluihin kotiini: Louhenpolku 4 as. 13 Turku. Keskustelut onnistuvat myös puhelimitse, varaa silloin aika puhelinkeskusteluun.

Aikoja on varattavissa ma–pe klo 9–17. Satunnaisesti myös lauantaisin.

Ajanvaraus:

1) Kerro joko tekstarilla tai sähköpostilla, milloin haluaisit varata ajan (mitkä viikonpäivät ja ajat sopivat sinulle). Kerro, haluatko varata ajan puhelinkeskusteluun, vai tulla keskusteluun kasvokkain. Palaan sinulle ja kerron sopivan ajan. jenni@jenniarbelius.fi / 044 080 8800.

2) Maksa varaamasi puhelinkeskusteluaika sen pituuden mukaan (60 min / 90 min) verkkokaupassa, johon pääset TÄSTÄ LINKISTÄ: VERKKOKAUPPA.

Kasvokkaiset keskustelut voit maksaa paikan päällä, myös kortti käy.

3) Ilmoitus maksusta tulee minulle heti sähköpostiin. Sinun sähköpostiisi tulee sinun kuittisi.

4) Jos varasit soittoajan, soita sovittuna aikana minulle numeroon 044 080 8800. Kasvokkaisissa keskusteluissa osoite on: Louhenpolku 4 as 13 Turku. Tervetuloa!

TUTUSTU MYÖS: MATKA TODELLISEEN ITSEEN

Saatavilla myös Vuoden mittainen matka Itseen, joka koostuu sekä henkilökohtaisista keskusteluista että viikonloppuryhmiin osallistumisesta. Lisätietoja täällä: Vuoden matka todelliseen Itseen.

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Saat kuulla ensimmäisenä uusista mahdollisuuksista, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

En jaa tietojasi ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.