Henkilökohtaiset keskustelut

Vapauttavat keskustelut

Voit soittaa aina, kun haluat vahvistaa omaa viisauttasi ja päästää irti sen tiellä olevasta esteestä. Keskusteluissa voit ottaa esiin minkä tahansa elämänalueen, ihmissuhteen, menneen tai nykyisen kokemuksen tai minkä tahansa aiheen.

Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään, sen kuin puhut ristiriitaiset ajatuksesi ja kaikki vaivaamaan jääneet kokemuksesi ulos. Olennaista keskusteluissa on, että saat purkaa esteet mielesi vapauden tieltä puhumalla pois kaikki menneet kokemukset, vangitsevat asenteet, ajatukset, ristiriidat ja erilaiset olot painamasta mielen päältä. Niiden alla on Vapaus, aina.

Ohjaan sinua kuuntelemaan Itsesi todellista viisautta, varmuutta ja voimaa, jotka pääsevät kasvamaan entisestään saatuaan tukea ja tilaa mielentilassasi. Keskusteluissa sinut hyväksytään sellaisenaan. Saat vapautettua mieltäsi, löydät myötätuntoa itseäsi kohtaan ja voit uudistaa mielesi niin, että syvennät kykyäsi elää mielen vapaudessa ja juuri sinulle luonnollisinta elämää.

60 min / 99 e

KALENTERIIN JA AJANVARAUKSEEN PÄÄSET TÄSTÄ.

Keskustelut käydään puhelimitse. Saat puhelinnumeroni ajanvarauksen yhteydessä. Keskustelut maksetaan etukäteen ajanvarauksen yhteydessä.

Voit myös tulla keskusteluun kasvotusten luokseni Louhenpolulle Turkuun. Laita siinä tapauksessa sähköpostia ja varaa aika. Voit maksaa paikan päällä kortilla. Aikoja on varattavissa arkisin ma–pe klo 9–17.

Jos tulee kysyttävää, ota yhteys: jenni@jenniarbelius.fi

HUOMAA MYÖS VUODEN MATKA TODELLISEEN ITSEEN. 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.