Haluatko sinäkin eteerisiä öljyjä?

Sensation

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Olen muuttanut elämääni myrkyttömämmäksi jo vuosien ajan. Olen halunnut ympäröidä itseni mahdollisimman puhtailla, korkeavärähteisillä ja laadukkailla asioilla. Sama puhdistautuminen on koskenut niin ruokaa, mielen sisältöä, kehoa ja tunteita, mediankäyttöä, päihteitä, musiikkia, elokuvia, harrastuksia, seuraa, meikkejä kuin kosmetiikkaakin.

Ennen pidin hajuvesistä. Nykyään ne tuoksuvat mielestäni ällön keinotekoisilta.

Onneksi tilalle ovat tulleet eteeriset öljyt. Puolitoista vuotta sitten elämääni saapuivat Young Liviningin eteeriset öljyt. Olen aika nirso kaiken suhteen, mutta niiden laatu vakuutti minut heti.

PeppermintPurkit näyttävät kauniilta, tuoksuivat hyvältä ja jokin niissä vain veti puoleensa. Ja hyvä niin. Olen löytänyt öljyistä paitsi ihania tuoksuja hajuvesien tilalle (ovat muuten niin luomua että useimmat tuoksu-allergikot eivät oireile niistä ollenkaan), myös tukea emotionaalisissa ja henkisissä prosesseissa. Aina asioita ei tarvitse työstämällä työstää. Riittää, että tuoksuttaa tai levittää iholle tipan yrttiöljyä, joka tukee kehoa siinä, mistä nyt milloinkin on kyse.

Yrtteihin liittyvä viisaus on ikiaikaista feminiinistä viisautta, joka on ikävä kyllä ollut pitkään hukassa länsimaissa. Samaan aikaan yrttiviisaudessa on nykyisen lääkekulttuurin ja kosmetiikan pohja – tosin nykyään monia lääkkeitä ja kosmetiikkaa valmistetaan niin synteettisesti, ettei niillä ole kasvien kanssa enää mitään tekemistä.

IdahoBlueSpruceListaan tähän muutamat lempiöljyni. Lopussa kuulet, mistä näitä ihanuuksia saa.

Joy. Tämä on loistava hajuvesi ja monet käyttävät sitä myös afrodisiakin tavoin eli lisäämään vetovoimaan lemmen asioissa. Oman kokemukseni mukaan öljy tekee tilaa todelliselle ilolle. Tätä kun panee tipan sydämelle ennen nukkumaan menoa niin voipi olla että tipahtaa kyynel poskelle kun pääsee oikein sydänsuruihin kiinni. Ja kun ne itkut on itketty, on sydämessä ihan uudella tavalla tilaa aiempaa syvemmälle ja aidommalle ilolle. Tämä on ollut elämässäni yksi todellinen syvällisen ilon mahdollistaja.

Idaho Blue Spruce. Tämä on lempiöljyni. Voisin hyvin viettää loppuelämäni tätä impaten. Öljyn sanotaan olevan korkeavärähteisimpiä öljyjä, samaan aikaan se on hyvin maadoittava. Itse laitan öljyä ennen nukkumaanmenoa ja nautin hyvästä yhteydestä unimaailmaan.

Frankincence. Yksi lahjoista, joita itämaan tietäjät toivat Jeesuksen synnyinvuoteelle. Siksi Frankincencea pidetään usein pyhänä öljynä. Öljy voi auttaa keskittymään ja löytämään meditatiivisen tilan.

Forgiveness. Jokainen meistä tarvitsee anteeksiantoa. Itselleen, toisille ja ihmiskunnalle. Anteeksianto on yksi nopeimmista teistä kärsimyksestä onnellisuuteen.

IntoTheFutureMistä näitä öljyjä saa ja miten kuulet niistä lisää? Voit liittyä mukaan ja alkaa tilata öljyjä itsellesi täällä. Valitse Wholesale Member ja laita sponsoriksesi minun jäsennumeroni 2491056. Laita minulle meiliä osoitteeseen jenni@jenniarbelius.fi  kun olet liittynyt tai jos sinulla on jotain kysyttävää liittymisestä. Voit myös kysyä minulta, mitä öljyä suosittelisin sinulle ja tilata sen sitten itse. Itselläni ei ole minkäänlaista tarvetta alkaa haalia vimmaisesti jäseniä ”alleni”, mutta kauttani pääsee helposti ja vaivatta mukaan, jos kyse on siitä, että haluat tilailla yksittäisen öljyn ja katsoa, onko öljytouhu sinua varten. Pääset koska tahansa pois (et vain tilaa enää öljyjä, siinä se) ja voit toisaalta viedä homman vaikka kuinka pitkälle, jos innostut oikein kunnolla.

Kun olet jäsen, liitän sinut nimittäin Facebook-ryhmään, jossa on satoja jäseniä ja todella paljon tietoa aiheesta. Voit kysyä ryhmässä mitä tahansa ja pääset nopeasti perille siitä, miten öljyjä käytetään. Voit myös kysyä, mitä öljyä muut sinulle suosittelisivat minkäkintyyppiseen asiaan. Lisäksi saat yhteyden suomenkieliseen asiakaspalveluun, jonka kanssa voit hoitaa lähes kaikki käytännön kysymykset.

Lafkalla on myös luomukosmetiikkaa, siivoamiseen ja kodinhoitoon liittyviä tuotteita sekä lisäravinteita ja jos innostut todella, pääset seuraamaan maksuttomia webinaareja ja voit osallistua workshopeihin ja luentoihin. Tätä ei kuitenkaan edellytetä millään tavalla. Samaan aikaan täytyy sanoa, että yrtit ovat kummallisen kiehtovia ja jos sisäinen noitanaisesi tai -miehesi kaipaa tämänkaltaisia virikkeitä, niin täällä niitä kyllä piisaa. 🙂

Young Living Essential Oil toimii verkostomarkkinointiperiaatteella. Ennen kuin lakkaat lukemasta, lue vielä tämä: Ne sopivat sitoutumiskammoiselle, eikä sinun tarvitse tehdä tai maksaa yhtään mitään ollaksesi mukana. Itse inhoan kaikenlaista pakottamista ja koukuttamista ja valitsen nettiliittymänikin sillä perusteella, että sen voi irtisanoa koska vaan ilman mitään mussutusta (sellaisen löytäminen on muuten todella vaikeaa).

Öljyjen kanssa homma on toiminut todella hyvin: Edes aloituspakkausta ei ole pakko ostaa, eikä mukana oleminen velvoita minkäänlaisiin kuukausiostoihin. Itse olen tilaillut puolentoista vuoden aikana öljyjä intuitiivisesti tarpeeni mukaan ja siinä se. Jossain kohtaa villiinnyin öljyistä vähän enemmän ja olin muutaman kuukauden ajan kuukausitilaajana, koska sillä tavalla saa tuntuvaa etua ostoista kertyvien pisteiden vuoksi. Suurimmaksi osaksi olen kuitenkin tehnyt yksittäisiä tilauksia satunnaisesti – enkä muuten ostanut edes aloituspakkausta. Tämä juttu sopii siis myös jäärille! 🙂

(Eli jos et halua aloituspakkausta, älä valitse niistä mitään vaan laita ruksi seuraavaan laatikkoon: No, thank you. If I wish to create my own Essential Rewards order at a later point in time I can do so in my Virtual Office under “Essential Rewards Template”. Tällöin voit ostaa vain vaikkapa yksittäisen öljyn.)

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.