Emotionaalinen vapaus: Ylellisyys

Meille myydään ylellisyyttä erilaisilla tavoilla. Kun katsoo riittävän pitkään mainoksia, kaikki on niin luksusta, että se vaikuttaa jo irstaalta. On aika ottaa ylellisyys takaisin siinä merkityksessä, jona se on meille itsellemme!

Määrittele luksus. Mitä ylellisyys tarkoittaa sinulle? Onko se tavaraa? Kokemuksia? Tunteita? Elämänlaatua? Aikaa? Mitä ikinä koet luksukseksi, älä tuomitse itseäsi siitä. Sinulla on oikeus omaan, henkilökohtaiseen makuusi ja mieltymyksiisi.

Salli sitä itsellesi. Katso listaasi ja mieti, miten voisit lisätä elämääsi ylellisyyttä. Mitkä keinot olisivat aivan maksuttomia? Mieti, miksi et ole sallinut hyvien asioiden tulla elämääsi aiemmin ja suuntaa huomiosi siihen, että nyt olisit valmis ottamaan uusia, hyviä asioita elämässäsi vastaan.

Fiilistele. Se mihin kiinnität huomiosi, lisääntyy. Ota siis kaikki irti ylellisyydestä ja siitä ihanasta energiasta, joka asiaan liittyy. Fiilistele sitä, ota ylellisyysenergiaa elämääsi niistä lähteistä, joissa se on sinun elämässäsi. Muista, että nautintojen luonteeseen kuuluu lyhytkestoisuus. On siis järkevämpää sallia itselleen pieniä, hyviä asioita joka päivä, kuin investoida kaikki odotuksensa isoon ylellisyysspektaakkeliin. Turhat odotukset pilaavat nautinnon kuin nautinnon helposti, joten mitä useammin viihdyt arjessasi, sen parempi.

 

***
Kolahtiko tietty lause? Jaa se Facebookissa tai Twitterissä valitsemalla lause tekstistä – voit antaa tekniikan hoitaa loput. 

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvoivasta työstä ja elämästä joka tiistai.

***

 

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.