Ota käyttöön Eheyttävä kirjoittaminen

EHEYTTÄVÄ KIRJOITTAMINEN -verkkokurssi

KESTO 1 KK – ALOITA NYT!

Verkkokurssi toimii tukena kirjoittajalle niin kirjoittamisessa kuin itsensä eheyttämisessä ja rakastamisessa. Kurssi eheyttää tunteita kirjoittamisen keinoin. Se avaa ja tukee luovaa kirjoittamistasi syvän henkisellä tasolla tapahtuvan tiedostamisen ja irtipäästämisen sekä siihen kuuluvan kehollisen tunnetyön kautta. Kurssi pohjautuu Ihmeiden oppikurssiin ja käyttää sieltä tuttuja käsitteitä & hyväksynnän, rakkauden ja armon menetelmiä.

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.

Sinä saat:

  • Päivittäisen, saman harjoituksen, joka auttaa sinua nostamaan kirjoittamisen avulla alitajunnasta tietoisuuteen erilaisia esteitä rakkaudelle, virtaavuudelle, (kirjoittamisen) ilolle sekä antamaan ne korkeimmalle. Voit tuntea huojentumista koko elämässäsi, etkä pelkästään kirjoittamisessa ja luovuudessa. Voit jatkaa tätä menetelmää vaikka loppuelämäsi, jos niin haluat.
  • Joka viikko uuden videoluennon (keskimääräinen kesto noin 30 minuuttia), joka syventää prosessiasi. Videoita tulee kurssin aikana yhteensä neljä + kurssin lopuksi tulee vielä yksi bonus-luento ekstrana (arvo 30 euroa).
  • Kaksi uutta harjoitusta jokaiselle viikolle. Saat kaikki materiaalit samana viikonpäivänä kuin kurssin aloituspäivä.
  • Kaikki materiaalit tulevat suoraan sähköpostiisi. Saat pitää ne pysyvästi eli 4-eva and eva. ♡
  • TULE MUKAAN KLIKAAMALLA TÄSTÄ!

Muutama sana kurssin ohjaajalta:

Heippa, olen toimittaja, energiahoitaja & Rosen-terapeuttiharjoittelija Jenni Arbelius. Olen työskennellyt toimittajana vuodesta 2004, blogannut vuosia ja kirjoittanut kolme e-kirjaa. Olen myös henkisyyteen ja hyvinvointiin keskittyvän Minä Olen -lehden toimituspäällikkö.

Oma kokemukseni luovasta kirjoittamisesta on, että olennaisin osa sitä on saada oma luovuus virtaamaan. Käytännön kirjoitustaito on tekemistä, harjoittamista ja ammattimaisen kirjoittamisen oppimista koulutuksessa ja käytännössä. Tämä kurssi ei keskity käytännön kirjoitustaitoon, vaan luovuuden ja kirjoittamisen virran avaamiseen sekä sen virran syventämiseen.

Itse olen saanut kirjoittamiseeni kaikkein eniten parantamiseen, taiteeseen, tunteisiin, kehoon ja syvään henkilökohtaiseen Jumal-yhteyteen perehtyvistä kokemuksista ja opinnoista. Näiden kokemusten yhdistelmänä syntyi Eheyttävä kirjoittaminen. Sen taustalla vaikuttaa voimakkaasti Ihmeiden oppikurssin syvältä koskettava ja käytännönläheinen viisaus.

On ilo ja kunnia saada jakaa tämä matka kanssasi, toivottavasti tulet mukaan heti, kun tunnet sisimmässäsi siihen kutsun!

KENELLE: Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista pohjaa kirjoittamiseen tai Ihmeiden oppikurssiin. Verkkokurssi on erittäin helposti lähestyttävä, omaksuttava ja aivan kaikille suunnattu matka itseen ja omaan kirjoittamiseen. Voit käyttää kuukautta itsetutkiskeluun tai avata esteitä määrätietoisesti luovuuden ja kirjoittamisen tieltä. Voit käyttää matkaa myös avaamaan sydäntäsi, jotta taiteesi ja tekstisi puhuttelisivat yhä syvemmin ja laajemmin erilaisia ihmisiä. Rakkauden, tunteiden ja sydämen totuuden kieli on universaali. Se koskettaa kaikkia ihmisiä.

KURSSISTA SANOTTUA:

Kiitos todella voimauttavasta ja rakkaudellisesta kurssista! Tuntuu, että kirjoitusvirtaus pääsi ihan uudelle tasolle kurssin aikana. Olen niin valmis päästämään irti kaikesta rajoitteista ja avautumaan täysin rakkauden ja korkeimman valon kanavaksi. Kirjoittaminen on yksi tapa, millä haluan kanavana toimia. Se ei ole koskaan ollut minulle helppoa eikä sanat ole virranneet luonnostaan. Silti minulla on aina ollut lapsen kaltainen innostus ja ilo kirjoittamiseen. Kurssin aikana sain taas vahvemman yhteyden tähän viattomuuden lähteeseen minussa.  Kurssin paras opetus oli armollisuus itseä kohtaan. Jos kirjoituksen perusmotiivina on aina rakkauden lisääminen, tekstistä muodostuu juuri siihen hetkeen sopiva ja eheyttävä.” Maria K

Kurssin hinta: 77 euroa.

ILMOITTAUTUMINEN: Kurssi alkaa valitsemanasi päivänä. Tule mukaan tälle syvän transformatiiviselle, viisaalle ja kauniille matkalle! Ilmoittautuminen on auki nyt. 

TULE MUKAAN KLIKAAMALLA TÄSTÄ!

Huom! Voit maksaa kurssin myös osamaksulla kahdessa erässä (38,50 e / kk). Ota tässä tapauksessa yhteyttä jenni@jenniarbelius.fi

Kysymykset ja lisätiedot: jenni @ jennarbelius.fi

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.